Ένταση στον αγώνα του 37ου πρωταθλήματος των Δικηγορικών Συλλόγων: Τραυματισμοί και φτυσίματα στο Αγρίνιο-Λεμεσός (vid)

Newsroom
Ένταση στον αγώνα του 37ου πρωταθλήματος των Δικηγορικών Συλλόγων: Τραυματισμοί και φτυσίματα στο Αγρίνιο-Λεμεσός (vid)
O Δικηγορικός Σύλλογος Αγρινίου μετέχει στο πρωτάθλημα από το 1987. Οι δικηγόροι του Αγρινίου έχουν κάνει επίσημη διαμαρτυρία στην διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος στην Λάρισα.

Ξέφυγε η κατάσταση στον ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα στην ομάδα των δικηγόρων του Αγρινίου και της αντίστοιχης της Λεμεσού καθώς οι παίκτες των δύο ομάδων πιάστηκαν στα χέρια.

Σύμφωνα με το sinidisi.gr, ο αγώνας κάποια στιγμή ξέφυγε εντελώς όπως φαίνεται και σε σχετικό βίντεο που ανέβασαν άνθρωποι του Δ.Σ. Αγρινίου, με φτυσίματα, «τσαμπουκάδες» κάθε είδους από τους Κύπριους… συναδέλφους τους.

Στο… κόλπο και ο φύλακας του γηπέδου

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο… κόλπο ήταν ακόμη και ο φύλακας του γηπέδου, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα κλείδωσε μέσα στο γήπεδο τους 5-6 συνοδούς των Αγρινιωτών δικηγόρων, στην πλειοψηφία τους επίσης δικηγόρους, αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

Να σημειωθεί ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος Αγρινίου μετέχει στο πρωτάθλημα από το 1987, ενώ οι κυπριακές ομάδες μπήκαν στην διοργάνωση μόλις το 2019 όταν τα τελικά γινόταν στην Ρόδο, μέσω μιας wild card, μια ελεύθερης πρόσκλησης δηλαδή που έλαβαν, ενώ από την επόμενη χρονιά άρχισαν να μετέχουν στα προκριματικά.

Οι δικηγόροι του Αγρινίου για μια ρεβάνς χρειάστηκαν περίπου 5 χιλιάδες ευρώ έξοδα, κάτι που φανερώνει τα έξοδα που χρειάστηκαν αρκετοί σύλλογοι από την Ελλάδα για να δώσουν αγώνες στην Μεγαλόνησο.

Πλέον οι δικηγόροι του Αγρινίου έχουν κάνει επίσημη διαμαρτυρία στην διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος στην Λάρισα ενώ έχουν ενημερώσει επισήμως και τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος.

Η καταγγελία έγινε για τον διαιτητή και για την αντίπαλη ομάδα αλλά ακόμη και για την πλειοψηφία των Κυπρίων παικτών, με την εξαίρεση τριών ή τεσσάρων που είχαν διαφορετική στάση.

Πιθανή αποβολή

Το ζήτημα αναμένεται να συζητηθεί στην συνδιάσκεψη των δικηγορικών συλλόγων που θα γίνει στην Λάρισα (όπως γίνεται πάντα στα τελικά της διοργάνωσης) και το πιθανότερο είναι ότι οι συγκεκριμένη δικηγορική ομάδα θα αποβληθεί από τις διοργανώσεις.