Ο Αντώνης Δελατόλας για την σύλληψή του: «Ο ανακριτής απόρησε γιατί δεν με βρίσκανε» (vid)

Newsroom
Ο Αντώνης Δελατόλας για την σύλληψή του: «Ο ανακριτής απόρησε γιατί δεν με βρίσκανε» (vid)
Ο Αντώνης Δελατόλας μίλησε για την σύλληψή του και τον λόγο που αυτή έγινε.

Το τί έγινε με την σύλληψή του, την Τρίτη, στην εφημερίδα στην οποία εργάζεται, αποκάλυψε ο Αντώνης Δελατόλας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα».

Ο γνωστός δημοσιογράφος, μιλώντας στον Γιώργο Παπαδάκη εξιστόρησε τι πραγματικά συνέβη και ξεκαθάρισε πως όλες οι υπηρεσίες έκαναν απλά την δουλειά τους.

«Αν με αναζητούσαν εδώ κάθε Πέμπτη θα με έβρισκαν πιο εύκολα. Είναι ταλαιπωρία, όταν είσαι γνωστός η ταλαιπωρία είναι πιο μεγάλη, καταλαβαίνω και τον κόσμο. Είχα μία κλήση στις 29 Απριλίου για να δώσω μία κατάθεση για ένα θέμα φορολογικής διαφοράς, όχι διαφυγής. Ήμουν στην Τήνο τότε, είχα και COVID. Θα έπρεπε να δώσω κάποιες εξηγήσεις. Το θυροκολλήσανε και χάθηκε. Με βρήκανε στο Ποντίκι στην δουλειά μου, μετά από 1,5 μήνα. Θα μπορούσε να γίνει αλλιώς; Ενδεχομένως. Οι υπηρεσίες έκαναν την δουλειά τους. Εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση. Και οι υπηρεσίες και η αστυνομία, την δουλειά τους έκαναν. Ταλαιπωρήθηκα λίγο, πήγα έδωσε τις εξηγήσεις που θα έπρεπε να δώσω και λύθηκε το θέμα», είπε αρχικά.

Όσο για το τί του είπε ο ανακριτής, δήλωσε: «Μου λέει απορώ γιατί δεν βρίσκανε αφού κάθε μέρα είστε στα κανάλια. Εγώ έχω να πω οτι οι υπηρεσίες έκαναν την δουλειά τους. Δεν αποτελώ εξαίρεση. Η αναζήτηση και το έγκλημα αφορούσε οτι δεν πήγα στην κατάθεση που έπρεπε να δώσω».

Μάλιστα, τόνισε πως οι ειδοποιήσεις όλο αυτό το διάστημα πήγαιναν σε σπίτι που έμενε πριν από 20 χρόνια: «Άφησαν σε διεύθυνση που έμενα πριν από 20 χρόνια».