Ξεκινάει η υποστήριξη του Xbox Design Lab στην Ελλάδα

Ξεκινάει η υποστήριξη του Xbox Design Lab στην Ελλάδα
Ετοιμαστείτε να δημιουργήσετε το περιφερειακό των ονείρων σας.

Η Microsoft ανακοίνωσε πως επεκτείνει την κάλυψη των χωρών που θα υποστηρίζονται από το Xbox Design Lab και μέσα σε αυτές βρίσκεται και η Ελλάδα.

Η αμερικανική εταιρεία προσφέρει εδώ και καιρό την υπηρεσία με την οποία οι πελάτες του Xbox μπορούν να σχεδιάσουν ένα χειριστήριο ακριβώς στα μέτρα τους, αξιοποιώντας μια πληθώρα επιλογών.

Πλέον, από σήμερα θα αρχίσει να υποστηρίζεται στη χώρα μας μαζί με άλλες 10 αγορές από σήμερα.

Συγκεκριμένα, στο νέο κύμα θα περιλαμβάνονται οι εξής χώρες: Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Ιαπωνία, Κορέα, Σιγκαπούρη, Τσεχία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Νορβηγία, Σλοβακία και Ελβετία και θα ακολουθήσει αργότερα μέσα στο καλοκαίρι στην Ταϊβάν. Μόλις ξεκινήσει η λειτουργία της υπηρεσίας θα μπορείτε να δημιουργήσετε το χειριστήριό σας μέσα από το επίσημο site και να κάνετε την παραγγελία για να σας έρθει στη διεύθυνση που επιθυμείτε.

Να σημειώσουμε ακόμη πως πέραν των κλασικών χρωμάτων, η Microsoft ανακοίνωσε την προσθήκη (από τις 9 Ιουνίου) και των Soft Pink, Soft Orange, Soft Green και Soft Purple, αλλά και νέων Camo Top cases με τα σχετικά side caps σε Mineral Camo, Arctic Camo, Forest Camo, Sandglow Camo και Blaze Camo.