Αρναούτογλου: «Έρχεται φθινοπωρινή "έφοδος", με πολύ νερό»

Newsroom
Αρναούτογλου: «Έρχεται φθινοπωρινή "έφοδος", με πολύ νερό»
Αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους τις επόμενες ημέρες.

Ο καιρός από το βράδυ της Δευτέρας (6/6) θυμίζει περισσότερο φθινόπωρο παρά καλοκαίρι, καθώς το σκηνικό συνθέτουν οι βροχές και οι καταιγίδες σε πολλά μέρη της χώρας ενώ δημιουργήθηκαν και προβλήματα στην βόρεια Ελλάδα.

Μάλιστα ο Σάκης Αρναούτογλου, στο δελτίο καιρού ανέφερε πως οι χαλαζοπτώσεις και οι καταιγίδες θα συνεχιστούν όλη την εβδομάδα στη χώρα μας, και την Παρασκευή (10/6) ο καιρός θα επιδεινωθεί λίγο περισσότερο κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια.

Ωστόσο σε ανάρτησή του στο Facebook, ο προγνώστης καιρού, κάνει λόγο για «φθινοπωρινή έφοδο, με πολύ νερό».

Αρναούτογλου καιρός

Η ανάρτησή του

«Στο προσκήνιο ισχυρές μπόρες -καταιγίδες σε αρκετές κυρίως κεντρικές και βόρειες ηπειρωτικές περιοχές το επόμενο 48ωρο! Φθινοπωρινή "έφοδος" την Παρασκευή κυρίως στα κεντρικά και βόρεια με πιθανότητα για "πολύ νερό" κατά τόπους!

Φίλες και φίλοι καλημέρα! Σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία αρκετές ηπειρωτικές περιοχές δείχνουν να μπαίνουν σε μια τροχιά καθημερινών, και σε τοπικό επίπεδο, δυνητικά ισχυρών βροχών ή καταιγίδων, φαινόμενα που κατά τη διάρκεια μάλιστα της Παρασκευής θα ενταθούν και σε αρκετές περιοχές της δυτικής, κεντρικης και κυρίως της βόρειας Ελλάδας, έτσι ώστε δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν και αρκετά προβλήματα!!!

Θα υπάρξουν και νεότερες φυσικά αναρτησεις αλλά και μέσα από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 στις 16:45 αλλά και στις 22:45 προκειμένου να ενημερώνεστε με τρέχουσες πληροφορίες για την καιρική εξέλιξη!

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου»