Αποκάλυψη Τριαντάφυλλου: Τα λεφτά που πήρε από το Survivor είναι περισσότερα από όσα νομίζαμε (vid)

Newsroom
Αποκάλυψη Τριαντάφυλλου: Τα λεφτά που πήρε από το Survivor είναι περισσότερα από όσα νομίζαμε (vid)
Σχεδόν ένα χρόνο μετά την αποχώρησή του από το Survivor, o Τριαντάφυλλος αποκάλυψε τα χρήματα που πήρε από το Survivor.

Στο περσινό Survivor είχε γίνει μεγάλος ντόρος για τα χρήματα που είχε συμφωνήσει να παίρνει ο Τριαντάφυλλος από τον Acun, καθώς φαίνονταν υπερβολικά. Βλέπετε, το ποσό που είχε κυκλοφορήσει τότε ήταν πως το deal ανέφερε πως θα λάμβανε για κάθε εβδομάδα 6.000 ευρώ.

Κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, σύμφωνα με το περσινό ροστερ του reality, τον έχριζε ως τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη. Κάτι που ίσχυε, αλλά με την διαφορά οτι το ποσό που έπαιρνε ήταν μεγαλύτερο. Βλέπετε, ο τελικός απολογισμός με τις 6.000 συν τις 5.000 από την παράταση που πήρε το Survivor μέχρι τον Ιούλιο, ο γνωστός τραγουδιστής θα λάμβανε 143.000 ευρώ.

Ο ίδιος όμως, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Mega αποκάλυψε πως οτι το τελικό ποσό άγγιζε τις 200.000 ευρώ. Ήταν δηλαδή διπλάσιο από τα χρήματα που θα έπαιρνε ο νικητής...

«Πήρα τα πιο πολλά λεφτά στο Survivor, νομίζω πως με την εφορία είναι σχεδόν τα διπλά από το έπαθλο. Δεν το κρύβω από τον κόσμο, εξάλλου ποτέ δεν κρύβω τίποτα από τον κόσμο. Για αυτό με αγαπάει ο κόσμος και τους αγαπάω και γω. Έχουμε μια υπέροχη σχέση με τον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Στο Survivor δεν μας επιτρεπόταν να αποχωρήσουμε οικειοθελώς, έτσι ήταν στο συμβόλαιο. Αν σε αγαπάει ο κόσμος και σε στηρίζει ο κόσμος, πάει να πει πως θα χαλάσεις το σόου και όλο αυτό που γίνεται».