Αρπαγή ανηλίκου στο Μενίδι με οπαδικά κίνητρα, του έσκισαν τα ρούχα και τον χτύπησαν: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Newsroom
Αρπαγή ανηλίκου στο Μενίδι με οπαδικά κίνητρα, του έσκισαν τα ρούχα και τον χτύπησαν: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ
Oδήγησαν τον ανήλικο σε απομακρυσμένη περιοχή, όπου του έσκισαν τα ρούχα και του προκάλεσαν σωματικές βλάβες.

Άλλο ένα επεισόδιο, με οπαδικά κίνητρα συνέβη στη χώρα μας και συγκεκριμένα στο Μενίδι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, δύο άτομα άρπαξαν ανήλικο επειδή ήταν άλλη ομάδα και τον πήγαν σε απομακρυσμένη περιοχή, εκεί του έσκισαν τα ρούχα και τον χτύπησαν.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Συνελήφθη μεσημβρινές ώρες σήμερα, Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 24χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, αρπαγή και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες, Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022, στην περιοχή των Αχαρνών ο ανωτέρω συλληφθείς από κοινού με 23χρονο ημεδαπό συνεργό του, που έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται, προσέγγισαν πεζοί παρέα ανηλίκων και με χρήση σωματικής βίας εξανάγκασαν έναν εξ αυτών να επιβιβασθεί σε αυτοκίνητο, ενώ με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου απομάκρυναν τους άλλους.

Στη συνέχεια, οδήγησαν τον ανήλικο σε απομακρυσμένη περιοχή, όπου του έσκισαν τα ρούχα και του προκάλεσαν σωματικές βλάβες. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

Συνελήφθη και ο δεύτερος

Λίγες ώρες μετά την σύλληψη του 24χρονου, που κατηγορείται για αρπαγή και σωματικές βλάβες σε βάρος ανηλίκου με οπαδικά κίνητρα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συνέλαβαν και τον 23χρονο συνεργό του. Ο 23χρονος θα οδηγηθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ οι δύο συλληφθέντες χθες το βράδυ προσέγγισαν μια παρέα ανηλίκων στην περιοχή των Αχαρνών και με χρήση σωματικής βίας εξανάγκασαν έναν εξ αυτών να επιβιβασθεί σε αυτοκίνητο, ενώ με την απειλή μαχαιριού απομάκρυναν τους άλλους. Στη συνέχεια, οδήγησαν τον ανήλικο σε απομακρυσμένη περιοχή, όπου του έσκισαν τα ρούχα και τον χτύπησαν.