Ξυλοκόπησαν Ινδό που έκοβε το ρεύμα σε όλο τον οικισμό για να συναντά την κοπέλα του και τους ανάγκασαν να παντρευτούν

Newsroom
Ξυλοκόπησαν Ινδό που έκοβε το ρεύμα σε όλο τον οικισμό για να συναντά την κοπέλα του και τους ανάγκασαν να παντρευτούν
Ο ηλεκτρολόγος από το μικρό χωριό Γκανεσπούρ έκοβε το ρεύμα τη νύχτα για 2-3 ώρες, γιατί ήθελαν να κρατήσουν τη σχέση τους μυστική.

Ο έρωτας οδηγεί σε… τρέλες και ένας Ινδός το πλήρωσε με την εκδίωξή του από το χωριό του. Τον έδιωξαν οι συγχωριανοί τους κακήν κακώς, καθώς έκοβε το ρεύμα σε όλο τον οικισμό, για να πηγαίνει να συναντάει την κοπέλα του.

Για αρκετές εβδομάδες λοιπόν, οι κάτοικοι του Γκανεσπούρ, στην Πούρνια του ανατολικού Μπιχάρ της Ινδίας, παρατηρούσαν πως μετά τη δύση του ηλίου, σχεδόν καθημερινά κοβόταν το ρεύμα σε όλο το χωριό.

Η εταιρεία ηλεκτρισμού ανέφερε πως δεν υπήρχε καμία δυσλειτουργία του δικτύου ηλεκτροδότησης ενώ κανένα από τα γειτονικά χωριά δεν αντιμετώπιζε παρόμοια θέματα, οπότε οι κάτοικοι έγιναν πιο ύποπτοι και πιο παρατηρητικοί. Ξεκίνησαν να σημειώνουν τις ώρες που κοβόταν το ρεύμα και διαπίστωσαν πως πάντα «έπεφτε» όταν ήταν έξω σκοτάδι.

2

Οι κάτοικοι αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια ομάδα, που θα αναζητούσε και θα έβρισκε την πηγή του κακού. Ξεκίνησαν να κάνουν «περιπολίες» μέχρι που ανακάλυψαν στην αυλή του σχολείου το ζευγάρι, που μοχθούσε να κρατήσει μυστική τη σχέση του.

Ο Ινδός που έκοβε το ρεύμα, ήταν ηλεκτρολόγος, οπότε ήξερε τι έκανε. Έριχνε το ρεύμα για 2-3 ώρες τη νύχτα κάθε φορά που συναντούσε την κοπέλα, για να μην τους βλέπουν, καθώς ήθελαν να διατηρηθεί κρυφή η σχέση τους.

Ο Ινδός ηλεκτρολόγος παραδέχτηκε πως αυτός ήταν που έκοβε το ρεύμα, ωστόσο η συγχωριανοί του τον ξυλοκόπησαν για τιμωρία. Οι γέροντες του χωριού ανάγκασαν τους δύο εραστές να παντρευτούν και το story είχε τουλάχιστον happy end.