Εξωφρενικό video: Νεαρός κρατούσε Ασιάτη και άλλοι τον χτυπούσαν (vid)

Newsroom
Εξωφρενικό video: Νεαρός κρατούσε Ασιάτη και άλλοι τον χτυπούσαν (vid)
Σάλο έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ το video που δείχνει έναν νεαρό να κρατάει Ασιάτη και άλλους να τον χτυπάνε

Πολλές αντιδράσεις έχει δημιουργήσει στις ΗΠΑ το video που άρχισε να κυκλοφορεί μέσα στο σαββατοκύριακο από το μετρό της Νέας Υόρκης και δείχνει τον ξυλοδαρμό ενός Ασιάτη.

Σε αυτό λοιπόν, διακρίνεται το θύμα να κρατείται από έναν άνδρα, να μην μπορεί να αντιδράσει και έναν άλλον να τον χαστουκίζει, με αποτέλεσμα να δείχνει έτοιμος να χάσει τις αισθήσεις. Αμέσως μετά ακολουθεί ένας άλλος που αυτή την φορά τον χτυπάει με συνεχόμενες μπουνιές.

Εκτός από τον αποτροπιασμό για τις εικόνες αυτές, το πρώτο πράγματα που αναρωτιέται κανείς, είναι γιατί το θύμα βρέθηκε σε αυτή την θέση.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως είναι στο πλαίσιο των επιθέσεων που δέχονται οι Ασιάτες στις ΗΠΑ και ειδικά στη Νέα Υόρκη από άτομα που τους θεωρούν ως υπεύθυνους για το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού.

Μία άλλη εκδοχή που κυκλοφόρησε στο Twitter με ένα video από το περιστατικό αναφέρει πως το θύμα επιχείρησε να κακοποιήσει σεξουαλικά μία κοπέλα και πως οι δράστες των έπιασαν και τον τιμώρησαν με αυτό τον τρόπο.