Το iOS 16 φέρνει always-on display στα νέα iPhones

Το iOS 16 φέρνει always-on display στα νέα iPhones
Ένα νέο βήμα για το λειτουργικό της Apple και τις ναυαρχίδες της.

Το WWDC 2022, το παγκόσμιο συνέδριο της Apple για τη φετινή χρονιά, απέχει λίγες εβδομάδες και περισσότερες πληροφορίες για το τι θα δούμε γύρω από το iOS 16 άρχισαν ήδη να εμφανίζονται.

Σύμφωνα με το newsletter Power On του Mark Gurman, η νέα έκδοση του λειτουργικού θα προσφέρει περισσότερα στα των wallpapers και των λειτουργιών στα widgets, αλλά και υποστήριξη για always-on display που θα είναι αρχικά διαθέσιμο στα νέα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max.

Με αυτόν τον τρόπο, οι συσκευές θα μπορούν να απεικονίσουν ενημερώσεις και ειδοποιήσεις χωρίς να χρειάζεται να ενεργοποιηθεί πλήρως το panel τους.

Πρόκειται για χαρακτηριστικό που βλέπουμε εδώ και αρκετό καιρό στο Android και η Apple το προετοίμαζε και για την περσινή σειρά, ωστόσο άλλαξε τα σχέδιά της την τελευταία στιγμή.

Περισσότερες επιλογές θα προσφέρει -σύμφωνα με τον Gurman- το λειτουργικό και στα του multitasking και windowing και σύμφωνα με έναν προγραμματιστή, η Apple θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες των συσκευών της να αλλάζουν το μέγεθος του ενεργού πλαισίου μιας εφαρμογής.

Περισσότερα θα μάθουμε επίσημα στο WWDC 2022 που έχει προγραμματιστεί για τις 6 Ιουνίου.

Πηγή εικόνα: MacRumors.com