Στις φλόγες υπερπολυτελές γιοτ εφτά εκατ. ευρώ (vid)
Παρανάλωμα του πυρός έγινε ένα υπερπολυτελές γιοτ, αξίας 7 εκατομμυρίων ευρώ, σε μαρίνα στο Ντέβον. Το πολυτελές «Rendezvous» το οποίο μετέφερε 8.000 λίτρα καυσίμων τυλίχθηκε για ολοσχερώς στις φλόγες, με την αστυνομία ωστόσο να αναφέρει πως κανείς δεν φέρεται να έχει τραυματιστεί από την πυρκαγιά. Το λιμάνι έχει κλείσει, καθώς τα συνεργεία προσπαθούν απεγνωσμένα να σβήσουν τις φλόγες.
Μάρτυρας δήλωσε στο Devon Live ότι άκουσε εκρήξεις, λίγο μετά το ξέσπασμα της πυρκαγιάς: «Κάποιοι άνθρωποι έχουν παγιδευτεί, όχι στο γιοτ, αλλά στην άλλη άκρη της προβλήτας και δεν μπορούν να επιστρέψουν. Οι πυροσβέστες τρέχουν κατά μήκος της προβλήτας. Εξακολουθούν να υπάρχουν τεράστιες φλόγες».

Ένας εκπρόσωπος της πυροσβεστικής δήλωσε: «Τα πληρώματα επιβεβαιώνουν ότι ένα γιοτ φλέγεται καλά κατά μήκος της προβλήτας Princess Pier, η οποία επίσης έχει πάρει φωτιά».
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Αιματοκύλισμα στο Μεξικό: Νεκρός ο «Ελ Μέντσο» - Φλεγόμενοι δρόμοι και πανικός μετά την επιχείρηση του στρατού
- Χάκερ πλήρωνε πολυτελή ξενοδοχεία με 1 σεντ - Πώς «ξεγέλασε» τα συστήματα πληρωμών
- Αμερικανός ήπιε ένα μπουκάλι καθαρτικό και έκλεψε ασθενοφόρο με ετοιμοθάνατο ασθενή: Απίστευτη καταδίωξη (vid)
