Ο Καραγκούνιας εξήγησε τι έγινε με τις προμήθειες που πήρε: «Είπαν οτι είμαι... πεινάλας» (vid)

Newsroom
Ο Καραγκούνιας εξήγησε τι έγινε με τις προμήθειες που πήρε: «Είπαν οτι είμαι... πεινάλας» (vid)
Ο Τάκης Καραγκούνιας μίλησε για πρώτη φορά για το τί έγινε με τις προμήθειες που πήρε φεύγοντας από το Survivor.

Η αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια από το Survivor πριν από λίγες μέρες, συνοδεύτηκε από έντονο παρασκήνιο, καθώς οι συμπαίκτες του τον κατηγόρησαν πως φεύγοντας πήρε μαζί και τις προμήθειες που του αναλογούσαν. Κάτι που θα μπορούσε να μην είχε κάνει, καθώς θα έτρωγε κανονικά πλέον.

Ο «μισθοφόρος», την Παρασκευή το πρωί, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Love It του ΣΚΑΙ και εξήγησε τι πραγματικά συνέβη, έχοντας μάλιστα μαζί του, τις φακές και το ρύζι που πήρε μαζί του από τον Άγιο Δομίνικο.

«Δεν ήρθα με άδεια χέρια. Επειδή σε ό,τι έχω πει έχω βγει αληθινός. Ειπώθηκε κάτι τις τελευταίες μέρες, ότι πήρα τις προμήθειες της ομάδας γιατί είμαι πεινάλας. Να ενημερώσω λοιπόν ότι οι προμήθειες, το 1/6 που μου αναλογούσε είναι οι εξής, αυτές εδώ οι φακές που χωράνε σε μισή γροθιά μου και αυτό το ρύζι. Η Μαίη μαζί με τον κλέφτη επικοινωνίας Γιώργο Ταλάντσεβ με κατηγόρησαν ότι τους πήρα το φαγητό. Να ενημερώσω λοιπόν πως έγινε το εξής. Όταν πάμε στο συμβούλιο του νησιού, όποιος αποχωρεί τον αρπάζει η παραγωγή και εξαφανίζεται. Μαζί με τα πράγματά του, τα οποία τα έχουμε όπου πάμε. Εκεί μέσα είχα βάλει και τις προμήθειές μου για να μαγειρεύω μόνος μου. Εγώ έφυγα και το κατάλαβα όταν είδα το απόσπασμα στο youtube τη Μαίη που με κατηγορούσε με τον Τάλα για τις προμήθειες», είπε χαρακτηριστικά.