Απαγωγή 6χρονου στην Κηφισιά: Βίντεο από κάμερες ασφαλείας με το λευκό βαν (vid)

Newsroom
Απαγωγή 6χρονου στην Κηφισιά: Βίντεο από κάμερες ασφαλείας με το λευκό βαν (vid)
Για την ΕΛ.ΑΣ. θεωρείται πρόσωπο – κλειδί στην υπόθεση, ο πατέρας του παιδιού.

Σε συναγερμό βρίσκονται οι Αρχές, μετά την αρπαγή του 6χρονου Ράινερ στην Κηφισιά.

Τι συνέβη

Το βράδυ της Τρίτης ένας κουκουλοφόρος τον άρπαξε από το σπίτι που έμενε με την μητέρα και τη γιαγιά του. Από τότε η τύχη του αγνοείται, ενώ έχει εκδοθεί και Amber Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο 6χρονος Ράινερ βρισκόταν μέσα στο σπίτι με τη γιαγιά του περιμένοντας την μητέρα του να επιστρέψει. Κάποια στιγμή άκουσε θόρυβο και έτρεξε προς την πόρτα. Άνοιξε και τότε ένας άνδρας με κουκούλα και full face τον άρπαξε και τον επιβίβασε σε ένα λευκό βανάκι.

Η γιαγιά σε κατάσταση σοκ άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Κάμερα ασφαλείας γειτονικού σπιτιού έχει καταγράψει τόσο το λευκό βαν με τα φιμέ τζάμια όσο και τις κινήσεις του δράστη της αρπαγής από τη στιγμή που φτάνει έξω από το σπίτι του 6χρονου. Το υλικό βρίσκεται ήδη στα χέρια της Ασφάλειας και εξετάζεται, σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του Mega.

Αγωνία για τον Ράινερ

Η μητέρα κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για το παιδί της να μιλήσει. «Το μόνο που θέλω είναι να βρεθεί το παιδί μου. Κάνω έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να ενημερώσει τις Aρχές».

Οι ελληνικές αρχές αναζητούν τον Νορβηγό πατέρα του 6χρονου Ράινερ. Για την ΕΛ.ΑΣ. θεωρείται πρόσωπο – κλειδί στην υπόθεση, αφού δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να είναι εκείνος που άρπαξε το παιδί.

Ο πατέρας του βρίσκεται στην Ελλάδα από τον περασμένο Απρίλιο, όταν και ξεκίνησε ένας μαραθώνιος δικαστικής διαμάχης με την πρώην σύζυγο του για την επιμέλεια του παιδιού, ενώ έγιναν μηνύσεις και από τις δύο πλευρές.

Κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τις κινήσεις του κουκουλοφόρου

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο ρεπορτάζ του Mega, το βαν νοικιάστηκε στο όνομα συγγενικού προσώπου του πατέρα του 6χρονου πριν από λίγες ημέρες. Το παρέλαβαν από το αεροδρόμιο και μετά την αρπαγή το εγκατέλειψαν σε υποκατάστημα της εταιρίας στη λεωφόρο Συγγρού