Το αντίπαλο δέος του Salt Bae: Λέγεται Steak Bay και είναι πάμφθηνο

Newsroom
Το αντίπαλο δέος του Salt Bae: Λέγεται Steak Bay και είναι πάμφθηνο
«Σερβίρονται στο πιο κομψό περιβάλλον και κυρίως δεν θα υπάρξουν εγκεφαλικά όταν φτάσει ο λογαριασμός». Αυτό τα λέει όλα…

Μετά τον σάλο και τα (πολλά) επικριτικά σχόλια για το πανάκριβο εστιατόριο του Salt Bae στο Λονδίνο, ήταν καιρός να «γεννηθεί» και το αντίπαλο δέος. Αυτό λέγεται Steak Bay, έχει μπριζόλες, η chef φοράει μαύρα γυαλιά όπως ο Τούρκος διάσημος chef, αλλά υπάρχει μια (μεγάλη) διαφορά: Ενώ στον Salt Βae χρειάζεσαι μια περιουσία για να καθίσεις να γευματίσεις, στο Salt Bay θα φας σε απολύτως λογικά οικονομικά πλαίσια τις διάσημες μπριζόλες Tomahawk ωρίμανσης 21 και 30 ημερών, τις Sirloin Steaks, τις Ultimate British Beef Steak, τα Pork Rib Racks και πολλά άλλα.

2

Μόνο που υπάρχει μια «παγίδα». Θα είναι ανοικτό μόνο για μια μέρα. Θα ανοίξει στις 9 Ιουνίου στο Shoreditch του Λονδίνου: «Ξεχάστε τα πιάτα με φύλλα χρυσού, σε αυτό το εστιατόριο οι μπριζόλες δεν θα «ξεκουραστούν» σε τίποτα άλλο, πέρα από αλουμινόχαρτο ενώ στη συνέχεια καρυκεύετε με αλάτι στο τραπέζι από το έμπειρα εκπαιδευμένο προσωπικό αναμονής».

Πως μπορεί κάποιος όμως να κλείσει μια θέση; Θα υποβάλλονται αιτήσεις για μία από τις 50 θέσεις στο Asda.com/steakbay: «Οι τυχεροί θα απολαύσουν εξαιρετικά πιάτα που επιμελούνται με εξαιρετική φινέτσα από τον executive chef της Asda, Senior Director of Innovation and Trends, Jonathan Moore και την ομάδα του. Σερβίρονται στο πιο κομψό περιβάλλον και κυρίως δεν θα υπάρξουν εγκεφαλικά όταν φτάσει ο λογαριασμός».

2

Το λανσάρισμα του νέου εστιατορίου είναι μέρος των προσπαθειών της Asda να αναδείξει τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία επενδύει σε ποιοτικά κρέατα, ψάρια και πουλερικά με τιμές έως και 5 λίρες.