Αδιανόητα πράγματα: Πληρώνουν ανθρώπους για να πηγαίνουν με ασφάλεια τα παιδιά σχολείο (vid)

Newsroom
Αδιανόητα πράγματα: Πληρώνουν ανθρώπους για να πηγαίνουν με ασφάλεια τα παιδιά σχολείο (vid)
Μητέρα αποκάλυψε πως γονείς πληρώνουν ανθρώπους για να συνοδεύουν τα παιδιά από και προς το σχολείο.

Τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το σχολείο στον Κολωνό στο οποίο πήγαινε ο 14χρονος που αυτοκτόνησε, πραγματικά δεν μπορεί να τα χωρέσει ο ανθρώπινος νους.

Τα περιστατικά των επιθέσεων και bullying σε μαθητές έχουν προκαλέσει απόγνωση σε πολλούς γονείς που αναζητούν λύσεις για να προστατεύσουν τα παιδιά τους και την σωματική τους ακεραιότητα.

Μάλιστα, όπως μπορείτε να δείτε και στο ρεπορτάζ του Star από το χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων, κάποια αρνούνται να πάνε να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους υπό τον φόβο αυτών επιθέσεων.

Χαρακτηριστικό της απελπισίας και της τεράστιας ανάγκης για την εξεύρεση λύσης είναι η αποκάλυψη που έκανε μία μητέρα, μιλώντας στους δημοσιογράφους έξω από το συγκεκριμένο σχολείο.

Όπως είπε λοιπόν υπάρχουν γονείς που πληρώνουν ανθρώπους (σ.σ. προφανώς γιατί εκείνοι δεν μπορούν εκείνη την ώρα λόγω δουλειάς), προκειμένου να συνοδεύουν τα παιδιά τους την ώρα που πηγαίνουν και την ώρα που γυρίζουν από το σχολείο για να τα προστατεύσουν από ενδεχόμενη επίθεση που μπορεί να δεχτούν.

Δείτε το video με το ρεπορτάζ...