Survivor: Ο Εμμανουήλ τρολάρει τον εαυτό του για τα βίντεο στο Tik Tok, «γιατί το ζω αυτό;» είπε ο Σοϊλέδης (vid)

Newsroom
Survivor: Ο Εμμανουήλ τρολάρει τον εαυτό του για τα βίντεο στο Tik Tok, «γιατί το ζω αυτό;» είπε ο Σοϊλέδης (vid)
Το συγκεκριμένο βίντεο του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ έγινε viral στο Tik Tok.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ τρόλαρε τον εαυτό του στο Survivor, καθώς έλεγε στους συμπαίκτες του για ένα βίντεό του που έχει 2,5 εκατομμύρια προβολές.

Ο make up asrtist είχε γίνει viral λόγω αυτών των βίντεο και έλεγε στους συμπαίκτες του, πώς κατάφερε να το κάνει αυτό.

«Είχα πει σ' ένα βίντεο που έγινε viral, το οποίο έχει 2,5 εκατομμύρια views, πολύ λίγα, μόνο 2,5 εκατομμύρια τσίμπησε, κι είχα πει: Γειά σου, είμαι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, είμαι πάρα πολύ μικρός στην ηλικία και επίσης είμαι πάρα πολύ όμορφος. Αυτό φαίνεται, δεν θα μου το πεις εσύ. Μου το λένε όλοι και το βλέπω κι εγώ. Τα μαλλιά μου είναι φυσικά και γυαλίζουν. Είναι από την φύση τους μαύρα και πολλά. Κι όσο για το χρώμα μου; Είναι μόνο από ηλιοθεραπεία. Κι όσο για τους κοιλιακούς μου; Κάθε πρωί να ξέρεις ότι τους μετράω. Άλλες φορές είναι οκτώ, άλλες είναι δέκα κι άλλες είναι δώδεκα. Κι όσο για το σώμα μου; Πάρα πολύ θα ήθελες να το έχεις, αλλά δυστυχώς δεν το έχεις. Ξέρεις γιατί; Γιατί δεν είσαι ο Κωνσταντίνος, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Κάνε κι εσύ όλα αυτά που κάνω και μετά να μιλάς. Κι όσο για εμένα; Δεν μ' αφορά, ξέρω ότι είμαι νέος, όμορφος κι έχω κι έχω τα πάντα, πολλά φιλιά», ανέφερε.

Λίγο πριν ολοκληρώσει, ο Άρης Σοϊλέδης έκανε την κίνηση που είχε κάνει ο συμπαίκτης του στο συγκεκριμένο βίντεο, όταν έλεγε «πολλά φιλιά». Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής είπε «γιατί το ζω αυτό;».

To βίντεο στο TikTok, στο οποίο αναφέρθηκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

@konstantinosemmanouil Με αγάπη σε όλους ο δικός σας king 👑 Κωνσταντινος Εμμανουηλ 💋🖤 #konstantinosemmanouil #foryou #forme #foryourpage #viral #fory #fitness #boy #fit ♬ original sound - Konstantinos. EM