Καραγκούνιας για Μαρτίκα στο Survivor: «Είναι βουτυρομπεμπές, μαμόθρεφτο και ήρθε να βγάλει καμιά γκομενίτσα» (vid)

Newsroom
Καραγκούνιας για Μαρτίκα στο Survivor: «Είναι βουτυρομπεμπές, μαμόθρεφτο και ήρθε να βγάλει καμιά γκομενίτσα» (vid)
Ο παίκτης του Survivor συνέχισε να κατηγορεί τον συμπαίκτη του ότι προσπαθεί να τον διώξει από το παιχνίδι.

O Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος είναι ένας από τους υποψήφιους για αποχώρηση από το Survivor, μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, «επιτέθηκε» στον Σπύρο Μαρτίκα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως: «Το τελευταίο διάστημα οι επιθέσεις που δέχομαι είναι πολύ μεγάλες, ειδικά από τον Μαρτίκα. Αυτό κάνει μια ζωή. Ξέρει να μιλάει, να βγάζει λόγους και να λέει, να λέει και πάντα σκληρά πράγματα για να εξοργίσει κάποιον. Αυτό που έχει καταφέρει ο Μαρτίκας να κάνει, τουλάχιστον σε μένα, είναι να με έχει κάνει να τον σιχαίνομαι! Είναι ένας βουτυρομπεμπές, μαμόθρεφτο, παιδί της μαμάς του που έχει έρθει εδώ πέρα για να βγάλει καμιά γκομενίτσα. Αυτό έχει κάνει. Δεν τον ενδιαφέρει κάτι άλλο».

«Χθες μετά το πέρας του συμβουλίου, μόλις γυρίσαμε στις καλύβες μας, με το που φτάσαμε είδα άλλο ένα μπορώ να πω γελοίο να συμβαίνει από την πλευρά του Μαρτίκα και της παρεούλας Σοϊλέδη, συμμορίας κλπ. Είδα να τους τραβάει μερικούς με το ζόρι, "όχι, ελάτε εδώ να μπορούμε να τα πούμε". Να τους πάει μακριά από τις καλύβες για να μην είμαι εγώ, να κάνουν μια συζήτηση για το πως θα κινηθούν ώστε να βγάλουν εμένα από το παιχνίδι», ανέφερε.