Υπάλληλος στα KFC έσωσε γυναίκα που την είχαν απαγάγει: Του είχε αφήσει σημείωμα, ζητώντας βοήθεια (vid)

Newsroom
Υπάλληλος στα KFC έσωσε γυναίκα που την είχαν απαγάγει: Του είχε αφήσει σημείωμα, ζητώντας βοήθεια (vid)
Ο υπάλληλος βρήκε το σημείωμα που του είχε αφήσει η γυναίκα και ειδοποίησε την αστυνομία, περιγράφοντας τόσο το θύμα, όσο και τον δράστη.

Την ευαισθητοποίηση ενός άνδρα στις ΗΠΑ που δουλεύει στα KFC και ανταποκρίθηκε στην έκκληση για βοήθεια μίας γυναίκας που είχε πέσει θύμα απαγωγείς, αποθεώνουν τα ΜΜΕ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Το περιστατικό έγινε την περασμένη Κυριακή, γύρω στις 17:00 το απόγευμα, όταν ένας υπάλληλος της γνωστής αλυσίδας fast food βρήκε ένα σημείωμα από μία μία πελάτισσα που του ζητούσε βοήθεια, καθώς κρατιόταν παρά την θέλησή της από έναν άνδρα.

KFC

Αν και πολλοί στην θέση του, θα φοβόντουσαν να επέμβουν, ο συγκεκριμένος αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία, να αναφέρει το περιστατικό και να περιγράψει τα δύο άτομα. Αμέσως οι αρχές ξεκίνησαν την αναζήτησή του και λίγο αργότερα τον εντόπισαν και κατάφεραν να τον συλλάβουν, μετά από μία μικρή καταδίωξη...

Ο δράστης, ονομάζεται Diego Glay και όπως αποδείχθηκε είχε σχέση με το θύμα, όμως όταν εκείνη ήθελε να χωρίσουν, την απειλούσε με όπλο και της πήρε το τηλέφωνο.
Η δικάσιμος της υπόθεσης ορίστηκε για την 1η Ιουνίου και η εγγύηση ορίστηκε στα 35.000 δολάρια.