Άγριοι ξυλοδαρμοί ανηλίκων στην Γλυφάδα για ένα κινητό και ένα ζευγάρι παπούτσια (vid)

Newsroom
Άγριοι ξυλοδαρμοί ανηλίκων στην Γλυφάδα για ένα κινητό και ένα ζευγάρι παπούτσια (vid)
Ανήλικοι εναντίον ανηλίκων σε άγριους ξυλοδαρμούς, μαχαιρώματα και κλοπές.

Δύο περιστατικά βίας από ανήλικους σε βάρος συνομηλίκων τους το βράδυ της Παρασκευής (13/5) στη Γλυφάδα σήμαναν συναγερμό στις αρχές. Μέσα στο προαύλιο του 8ου γυμνασίου Γλυφάδας λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ 14χρονος πλησίασε έναν 15χρονο που καθόταν στο παγκάκι με τη φίλη του και για λόγους ερωτικής αντιζηλείας και άρχισε να τον χτυπά με γροθιές στο κεφάλι.

Ο ανήλικος δράστης μάλιστα κάλεσε για ενισχύσεις δύο 16χρονους φίλους του, οι οποίοι άρχισαν να χτυπούν με κλωτσιές και μπουνιές τον 15χρονο στο κεφάλι και το σώμα, στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο. Μάλιστα, ένας από τους δυο σκληρούς ανήλικους έβγαλε μαχαίρι και του άρπαξε το κινητό του. Λίγο αργότερα οι τρεις ανήλικοι εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και οδηγήθηκαν στο τμήμα.

Λίγη ώρα αργότερα, στην αστυνομία σήμανε και πάλι συναγερμός. Στην παραλιακή στη Γλυφάδα τρεις 17χρονοι και ένας 19χρονος, αφού πλησίασαν δύο 18χρονους φίλους, ξεκίνησαν να τους απειλούν και να τους χτυπούν και στη συνέχεια άρπαξαν από τον έναν το τσαντάκι ώμου, τα αθλητικά του παπούτσια καθώς και 55 ευρώ.

Μισή ώρα αργότερα και οι τέσσερις συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια όπου αναγνωρίστηκαν από τα θύματά τους. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους πέντε κηδεμόνες των ανηλίκων για παραμέληση της εποπτείας τους, ενώ στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνονται ακόμη πέντε γονείς.