Διαρρήκτες για... κλάματα στα Ιωάννινα: Δεν είδαν τα χρήματα και τα κοσμήματα και έκλεψαν το ηλεκτρικό παιδικό αυτοκίνητο

Newsroom
Διαρρήκτες για... κλάματα στα Ιωάννινα: Δεν είδαν τα χρήματα και τα κοσμήματα και έκλεψαν το ηλεκτρικό παιδικό αυτοκίνητο
Αν και είχαν ψάξει παντού δεν είχαν βρει τα μετρητά και τα τιμαλφή που υπήρχαν! 

Τρεις κλέφτες στα Γιάννενα, θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και ως οι ατζαμήδες της χρονιάς, αφού όχι μόνο δεν κατάφεραν να αρπάξουν χρήματα και κοσμήματα αλλά για να μην φύγουν με άδεια χέρια, πήραν το ηλεκτρικό παιδικό αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το protothema.gr, οι ληστές τα έκαναν... μούσκεμα καθώς δεν είδαν τα χρήματα και τα κοσμήματα που υπήρχαν μέσα και έκλεψαν μόνο ένα ηλεκτρικό παιδικό αυτοκίνητο, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή τους όταν εντοπίστηκαν.

Η οικογένεια έλειπε την περασμένη Κυριακή, όταν έγινε η διάρρηξη και βρήκε τα πάντα άνω–κάτω όταν επέστρεψε.

Οι διαρρήκτες είχαν προλάβει να εξαφανιστούν, όμως αν και είχαν ψάξει παντού δεν είχαν βρει τα μετρητά και τα τιμαλφή που υπήρχαν!

Από την έρευνα που ακολούθησε από την Ασφάλεια, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των τριών δραστών και στην κατοχή τους βρέθηκε το αυτοκινητάκι που αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Οι διαρρήκτες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.