O Εμμανουήλ βλέπει έρωτα Σπύρου-Βρισηίδας: «Τραγελαφικό ζευγάρι», φήμες πως ο Κατσαούνης είναι ήδη εκτός οριστικά (vid)

Newsroom
O Εμμανουήλ βλέπει έρωτα Σπύρου-Βρισηίδας: «Τραγελαφικό ζευγάρι», φήμες πως ο Κατσαούνης είναι ήδη εκτός οριστικά (vid)
Οι νέοι έρωτες που... βλέπει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, οι απόφαση για τον Γιώργο Κατσαούνη αλλά και οι φήμες πως ήδη είναι εκτός Survivor.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι ο παίκτης που έκανε πρώτος λόγο για ειδύλλιο του Άρη Σοϊλέδη με την Σοφιάννα στο Survivor, ξεσηκώνοντας αντιδράσεις μέσα και... έξω από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ωστόσο, στο επεισόδιο της Κυριακής (8/5), «αποκαλύπτει» νέους έρωτες μετά την αποχώρηση της Σοφιάννας Αβραμάκη. Αρχικά κάνει λόγο για έρωτα μεταξύ του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας Ανδριώτου.

«Αχ Σπύρο μου ερωτεύτηκες. Από αλλού το περιμέναμε και από αλλού μας ήρθες. Και αν είναι πραγματικός έρωτας, νομίζω ότι είναι λίγο εσκεμμένο το παιχνιδάκι, διότι ο Σπύρος προσπαθεί να πιαστεί από κάπου και βρήκε παρηγοριά στην Βρισηίδα. Θα έλεγα ότι είναι και λίγο τραγελαφικό ζευγάρι», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Όσον αφορά το συμβούλιο του νησιού, εκεί ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει την απόφαση της παραγωγής για τον Γιώργο Κατσαούνη, μετά το πρωτοφανές σκηνικό με τον Τάκη Καραγκούνια και το ξύλο.

Ήδη εκτός παιχνιδιού ο Κατσαούνης;

O Γιώργος Κατσαούνης μετά το συμβάν προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας στην κάμερα πως το έκανε για να τον φοβίσει κι όχι για να χτυπήσει τον συμπαίκτη του, ωστόσο η παραγωγή θα πάρει την τελική του απόφαση για το μέλλον του στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Open Weekend», ο παίκτης βρίσκεται ήδη εκτός Survivor.

«Ο Γιώργος Κατσαούνης βρίσκεται ήδη εκτός Survivor και είναι οριστικό» σημείωσε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος. «100% γνωρίζουμε ότι έχει αποβληθεί οριστικά από το Survivor ο Γιώργος Κατσαούνης», τόνισε.

Όμως τι ισχύει και τι όχι, θα γνωστοποιηθεί στο σημερινό επεισόδιο, όπου θα κάνει και την ανακοίνωση ο Γιώργος Λιανός, σχετικά με την απόφαση της παραγωγής για τον Γιώργο Κατσαούνη.