Παίκτρια έχασε 1000 ευρώ στον «εκατομμυριούχο» επειδή δεν ήξερε πώς ονομάζεται το νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Newsroom
Παίκτρια έχασε 1000 ευρώ στον «εκατομμυριούχο» επειδή δεν ήξερε πώς ονομάζεται το νέο γήπεδο της ΑΕΚ
Η παίκτρια ήταν ανάμεσα στις απαντήσεις «Πόλη» και «Αγιά Σοφιά» αλλά τελικά επέλεξε την πρώτη.

Μια παίκτρια, στο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», στο επεισόδιο της Τρίτης (3/5), έχασε 1000 ευρώ επειδή δεν ήξερε πώς λέγεται το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια είχε φτάσει τα 1000 ευρώ και αν απαντούσε σωστά θα έπαιρνε 2.000.

Η ερώτηση ήταν «πώς θα ονομάζεται το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια».

Οι πιθανές απαντήσεις ήταν οι εξής:

  • Πόλη
  • Αγιά Σοφιά
  • Προσφυγιά
  • Θωμάς Μαύρος

«Είναι όλα συνδεδεμένα με την ΑΕΚ», είπε η παίκτρια. Στην συνέχεια χρησιμοποίησε την βοήθεια 50-50, σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού. Έτσι έμεινε με δυο πιθανές απαντήσεις. «Πόλη ή Αγιά Σοφιά».

«Το ένστικτό μου πάει εκεί στην Πόλη. Μου ακούγεται πιο ωραίο για γήπεδο... Είναι και τα δυο πολύ πιθανά. Το ένστικτό μου πάει καλά βέβαια πολλές φορές. Τώρα ρισκάρουμε τα 1000 ευρώ. Αν καλέσουμε την μητέρα μου, δεν θα γνωρίζει, θα πω το Α. Την "Πόλη", νομίζω είναι μικρό το ρίσκο», απάντησε η παίκτρια.

Παίκτρια στον Εκατομμυριούχο

Η απάντηση ήταν λάθος, σαφώς, αφού το νέο γήπεδο της ΑΕΚ θα ονομάζεται «Αγιά Σοφιά»-Opap Arena.

Μάλιστα ο παρουσιαστής του παιχνιδιού, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, είπε πως «είναι ένα κόσμημα αυτό το γήπεδο και εύχομαι να περάσεις κάποια στιγμή να το δεις, ανεξάρτητα αν θα μπεις μέσα να δεις κάποιον αγώνα. Ακόμα βέβαια δεν έχει ξεκινήσει να λειτουργεί, αλλά Αγιά Σοφιά είναι ουσιαστικά το όνομα που θα δοθεί στο γήπεδο. Να δώσουμε ένα χειροκρότημα για όλες τις ομάδες και για τους ανθρώπους αγαπάνε το ποδόσφαιρο και μόνο το ποδόσφαιρο. Και ξέρετε πολύ καλά τι εννοώ, για όλα αυτά που έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα».