Τραμπουκισμοί αστυνομικών στην Μάγδα Φύσσα: «Να σας βρει το ίδιο», τους απάντησε (vid)

Newsroom
Τραμπουκισμοί αστυνομικών στην Μάγδα Φύσσα: «Να σας βρει το ίδιο», τους απάντησε (vid)
Η Μάγδα Φύσσα ήρθε σε λεκτική αντιπαράθεση με τον συνδικαλιστή της αστυνομίας, Σταύρο Μαυροειδάκο.

Ένταση επικράτησε λίγο μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου για την δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου.

Η μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα, ήταν στο δικαστήριο για να συμπαρασταθεί στην οικογένεια του Ζακ Κωστόπουλου και μετά το άκουσμα της απόφασης αντέδρασε έντονα, κάτι που έκανε και ο υπόλοιπος κόσμος.

Πολλοί από τους παριστάμενους φώναζαν: «Αίσχος. Είστε φασίστες, δολοφόνοι. Οι επόμενες επιθέσεις και τα θύματα στον λαιμό σας».

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει σε ανάρτησή της η δημοσιογράφος Μαρία Λούκα, τα ΜΑΤ μπήκαν στο δικαστήριο και τραμπούκισαν την Μάγδα Φύσσα.

Μόλις αποχώρησε η οικογένεια του Ζακ Κωστόπουλου, η Μάγδα Φύσσα φώναξε προς τα ΜΑΤ: «Πόσο ξεφτίλες μπορεί να γίνεστε για 600 ευρώ; Πόσο ξεφτίλες;».

Η ένταση πυροδοτήθηκε περαιτέρω με λεκτική αντιπαράθεση που είχε η κ. Μάγδα Φύσσα με συνδικαλιστή αστυνομικό, τον οποίο προσπάθησαν να απομακρύνουν συνάδελφοί του.

Μάλιστα η Μάγδα Φύσσα μιλώντας στην κάμερα του Alpha, κατά την αποχώρησή της ανέφερε: «Μα είτε σε έναν δικό σας άνθρωπο, μα είτε στους ίδιους, να σας βρει το ίδιο. Μόνο έτσι θα καταλάβετε τι σημαίνει να θρηνούμε ένα παλικάρι».

Επίσης κατά την έξοδο από την αίθουσα, σε κλίμα γενικευμένης έντασης, μία γυναίκα απωθήθηκε από αστυνομικούς που χρησιμοποίησαν τις ασπίδες τους.