Ο Μένιος Φουρθιώτης πήγε στα δικαστήρια για την υπόθεση με την Τζούλια Αλεξανδράτου (vid)

Newsroom
Ο Μένιος Φουρθιώτης πήγε στα δικαστήρια για την υπόθεση με την Τζούλια Αλεξανδράτου (vid)
Με μπαστούνι για να μπορεί να περπατήσει, εμφανίστηκε στα δικαστήρια ο Μένιος Φουρθιώτης για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες που του προσάπτει η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Στην τελική ευθεία μετά από πολλές αναβολές μπαίνει η υπόθεση της διαμάχης του Μένιου Φουρθιώτη με την Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία μετράει 12 χρόνια, καθώς υπάρχει από την 1η Σεπτεμβρίου του 2010.

Σήμερα μάλιστα δικαστήρια έκαναν την εμφάνισή τους, όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές. Τόσο το πρώην μοντέλο, όσο και ο παρουσιαστής, ο οποίος χρειαζόταν μπαστούνι για να περπατήσει.

Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό σήμερα να εξεταστούν αμφότεροι, προκειμένου να φτάσουμε στο σημείο να βγει η τελική απόφαση.

Η κατάθεση της Τζούλιας

Τον Μάρτιο, η Τζούλια Αλεξανδράτου στην κατάθεσή της έδειξε τον Μένιο Φουρθιώτη ως τον υπεύθυνο για την κλοπή των 200.000 ευρώ, λέγοντας πως μόνο αυτός ήξερε τον κωδικό για το χρηματοκιβώτιο και τον συναγερμό.

Το περιστατικό αυτό έγινε την ώρα που εκείνη ήταν στην Αλβανία για περιοδεία και τα χρήματα αυτά ήταν από το περιβόητο ροζ DVD που είχε βγάλει. «Όταν έγινα γνωστή ήρθαν ήλθαν άνθρωποι δίπλα μου. Ήταν άνθρωποι της προσκολλήσεως και ένας από αυτούς ήταν ο Φουρθιώτης» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Όταν το διαπίστωσα βρέθηκα σε σοκ, ήθελα να αυτοκτονήσω. Μόλις ξεκαθάρισαν όλα ήταν σίγουρο για μένα ότι αυτός βρίσκονταν από πίσω από τη κλοπή. Μόνο ο Φουρθιώτης ήξερε και κανένας άλλος τον κωδικό του χρηματοκιβωτίου για να το ανοίξει, να λύσει τις βίδες από μέσα και να το αφαιρέσει. Αλλιώς θα έπρεπε να είχε σπάσει τον τοίχο, όπου ήταν βιδωμένο. Γνώριζε τα πάντα. Αυτός μου τα έβαλε όλα, συναγερμό και χρηματοκιβώτιο».

Μάλιστα αναγνώρισε πως έκανε λάθος που εμπιστεύτηκε τον Μένιο Φουρθιώτη, λέγοντας: «Ήμουν αφελής, όταν τον έδιωξα δεν πίστευα ότι μπορεί να μπει στο σπίτι μου και να με κλέψει. Αυτός μου είχε πει να βάλω ως κωδικό στο χρηματοκιβώτιο την ημερομηνία γέννησής μου και να βάλω τα χρήματα από το dvd σε αυτό. Του είχε πλήρη εμπιστοσύνη είχε τα κλειδιά του σπιτιού μου, είχε τα πάντα» είπε ακόμη η μάρτυρας χαρακτηρίζοντας τον κατηγορούμενο ως ένα άτομο που κάνει συνεχώς μηνύσεις, εκβιάζει και απειλεί.