Ο Σαββιδάκης για τη διακοπή της σειράς «Της Ελλάδος τα παιδιά»: «Ήταν θέμα παραγωγής και Μπέζου» (vid)

Newsroom
Ο Σαββιδάκης για τη διακοπή της σειράς «Της Ελλάδος τα παιδιά»: «Ήταν θέμα παραγωγής και Μπέζου» (vid)
Ο Γιάννης Σαββιδάκης μίλησε για την επαφή του με το κοινό και τη συμμετοχή του στη Eurovision.

Ο τραγουδιστής Γιάννης Σαββιδάκης, μίλησε στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη», για την καριέρα του, την συμμετοχή του στην σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά» αλλά και για το ενδεχόμενο μίας παρουσίασης εκπομπής.

Για την Eurovision

«Η πρώτη μου επαφή με το ευρύ κοινό ήταν στη Eurovision με τη Φανή Πολυμέρη. Τραγουδήσαμε για λογαριασμό της Κύπρου. Πήραμε την 11η θέση. Την προηγούμενη χρονιά είχε κερδίσει η Celine Dion και τραγούδησε μπροστά μας. Τότε έρχονταν τα γράμματα των θαυμαστριών με τις σακούλες και τα απαντούσα όλα. Έγραφα τις αφιερώσεις», ανέφερε αρχικά.

Γιατί σταμάτησε η σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»

Για τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά» ο τραγουδιστής είπε πως, «από τη σειρά "Της Ελλάδος τα παιδιά" θυμάμαι ότι ήταν ένα χάος στα γυρίσματα. Υπηρετούσα τότε στο ναυτικό. Με βοηθούσε ο διοικητής μου για τα γυρίσματα, μου έδινε κάποιες άδειες, γιατί έβλεπε ότι υπάρχει μια καριέρα. Πήγαινα και κοιμόμουν στους θαλάμους με τα κρεβάτια που φαίνονται στη σειρά. Περάσαμε πολύ ωραία με τον Κώστα Ευριπιώτη. Ήταν από τους πιο αισιόδοξους και χαρούμενους ανθρώπους. Τον έχω χαρακτηρίσει "μπαξέ"».

«Έβαλα πάρα πολλά δικά μου στοιχεία στη σειρά. Ο Γιάννης Μπέζος με ρωτούσε πολλές φορές "εδώ, τι να κάνουμε;". Καλά έκανε, ήταν ακομπλεξάριστος ο άνθρωπος. Το χριστουγεννιάτικο γύρισμα έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη μου. Έκανα έναν τραγουδιστή, φορούσα καμπάνες κοτλέ. Δε θα ξεχάσω τις βλακείες που έκανα και το πώς πέρασε αυτό στον κόσμο», πρόσθεσε.

Για το τέλος της σειράς ανέφερε: «Δεν ξέρω γιατί σταμάτησε η σειρά. Για κάποιο λόγο ο Γιάννης ήθελε να κάνει κάτι άλλο; Το "Εκείνες κι εγώ", δεν ξέρω... δεν μπορώ να ξέρω. Ήταν θέμα παραγωγής και Μπέζου. Θα έπρεπε να είχε συνεχιστεί η σειρά. Απολύτως! Ήταν σαν να ξεκινούσαν τα «Φιλαράκια» και να σταματούσαν τη δεύτερη σεζόν. Πιστεύω ότι η σειρά θα μπορούσε να έχει το εκτόπισμα που έχουν τα "Φιλαράκια", όχι παγκοσμίως επειδή ήταν στα ελληνικά. Μετά το τέλος της σειράς, ήρθαν τηλεοπτικές προτάσεις αλλά δεν τις αποδέχτηκα. Απέρριψα τρεις τουλάχιστον».