Υπάλληλος αεροπορικής «παρηγορούσε» σκύλο για να μπει στο αεροπλάνο και η εταιρεία του έκανε δώρο για να τον ευχαριστήσει (vid)

Newsroom
Υπάλληλος αεροπορικής «παρηγορούσε» σκύλο για να μπει στο αεροπλάνο και η εταιρεία του έκανε δώρο για να τον ευχαριστήσει (vid)
Ο υπάλληλος έκανε κάτι πολύ όμορφο και η εταιρεία τον επιβράβευσε.

Η CEO της Virgin Australia επιβράβευσε έναν από τους χειριστές αποσκευών της αεροπορικής εταιρείας με ένα δώρο. Συγκεκριμένα, ο χειριστής αποσκευών φρόντισε ιδιαίτερα και «παρηγόρησε» έναν τετράποδο επιβάτη, ο οποίος θα ταξίδευε με το αεροπλάνο στο μέρος που βρίσκονται οι αποσκευές.

Το βίντεο μαγνητοσκοπήθηκε από τη ρεπόρτερ του 7News, Jacqui Felgate, η οποία το μοιράστηκε στην σελίδα της στο TikTok, γράφοντας: «Η εταιρεία διαχείρισης αποσκευών της Virgin Australia φροντίζει ώστε αυτό το γενναίο σκυλάκι να βρίσκεται με ασφάλεια στο αεροπλάνο».

Όπως φαίνεται ο χειριστής των αποσκευών, ο οποίος ονομάζεται Τσαντ, παρηγορεί έναν σκύλο καθώς ήταν στο κλουβί του, έτοιμος να μπει στο μέρος όπου τοποθετούνται οι αποσκευές στο αεροσκάφος.

Ο Τσαντ φαινόταν να κρατά το κλουβί καθώς εκείνο ανέβαινε προς το αεροπλάνο, διασφαλίζοντας ότι ο σκύλος έφτασε με ασφάλεια. Το βίντεο έγινε γρήγορα viral, συγκεντρώνοντας 3,2 εκατομμύρια προβολές και περισσότερα από 443.000 likes.

Όμως το είδε και η εταιρεία στην οποία εργάζεται και έτσι η CEO Jayne Hrdlicka, τον συνάντησε για να τον ευχαριστήσει προσωπικά και να του δώσει ένα δώρο.

Το δώρο ήταν δύο εισιτήρια Business Class μετ' επιστροφής και μάλιστα η Virgin Australia το δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram.

Παράλληλα η δημοσιογράφος του 7News, είχε επίσης τη δυνατότητα να εντοπίσει τον Τσαντ και να της μιλήσει για το περιστατικό και τον όμροφο σκύλο, που τον λένε Κούπερ.

«Τι είπες πραγματικά στον όμορφο μικρό Κούπερ εκείνη τη στιγμή;», τον ρώτησε η δημοσιογράφος κι εκείνος απάντησε: «Απλώς τον καθησύχαζα και τον ρώτησα αν ήταν έτοιμος να επιβιβαστεί, όπως ρωτούν τους επιβάτες στην πύλη. Του Είπα "Κούπι φίλε, θα είσαι καλά, ελπίζω να έχεις μια ασφαλή πτήση, θα σε δούμε στην αποβίβαση».