Μέλος συγκροτήματος παραλίγο να πεθάνει, γιατί προσπαθούσε να σώσει τα Timberland μποτάκια του σε φλεγόμενο δωμάτιο ξενοδοχείου

Newsroom
Μέλος συγκροτήματος παραλίγο να πεθάνει, γιατί προσπαθούσε να σώσει τα Timberland μποτάκια του σε φλεγόμενο δωμάτιο ξενοδοχείου
«Με βρεγμένες πετσέτες στα κεφάλια, συρθήκαμε στο πάτωμα, με τον Abz να μου λέει “περίμενε φίλε, τα Timberland μποτάκια μου».

Τέτοια αγάπη για τα μποτάκια του Timberland, που παραλίγο να του στοιχίσουν τη ζωή; Κι όμως… Ο Abz (κατά κόσμον Richard Breen), το πρώην μέλος του συγκροτήματος 5ive, κινδύνεψε τη ζωή του για να σώσει τα αγαπημένα του μποτάκια από φωτιά που είχε πιάσει το δωμάτιο του ξενοδοχείου του, ύστερα από πούρο που είχαν αφήσει.

Ο 42χρονος πλέον είχε πάει στο δωμάτιο του φίλου του και εξίσου μέλους του συγκροτήματος Scott Robinson, αλλά ξέχασε ένα πούρο αναμμένο με αποτέλεσμα να προκληθεί φωτιά. Οι δύο τους, έβρεξαν πετσέτες και έβαλαν πάνω από τα κεφάλια τους για να καταφέρουν να βγουν από το φλεγόμενο δωμάτιο, όταν ο Abz όμως συνειδητοποίησε πως είχε ξεχάσει μέσα τα Timberland μποτάκια του.

«Ο Abz κάπνιζε ένα πούρο στην κρεβατοκάμαρα και το άφησε χωρίς να είναι στο δωμάτιο. ξαφνικά όλο το δωμάτιο φλεγόταν. Χρησιμοποιώντας βρεγμένες πετσέτες πάνω από τα κεφάλια μας, συρθήκαμε έξω και μόλις ετοιμαζόμασταν να βγούμε ο Abz λέει “περίμενε φίλε, τα μποτάκια μου τα Timberland”. Του είπε, “άσε τώρα τα μποτάκια σου, δεν αξίζει τον κόπο”» ανέφερε ο Scott Robinson.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Κάναμε θεραπεία για εγκαύματα και εισπνοή καπνού. Όλοι νόμιζαν ότι ήταν αστείο, αλλά στην πραγματικότητα ήταν αρκετά τραυματικό».

Το συγκρότημα, το οποίο δημιουργήθηκε το 1997, διαλύθηκε το 2001, ωστόσο τώρα τα τρία από τα πέντε μέλη του έχουν επανενωθεί.