Mάθε πώς, αποκτώντας ένα ξεχωριστό laptop, θα κάνεις δικό σου ένα Tesla Model 3

Newsroom
Mάθε πώς, αποκτώντας ένα ξεχωριστό laptop, θα κάνεις δικό σου ένα Tesla Model 3
To ΠΛΑΙΣΙΟ σου δίνει τη δυνατότητα, με την αγορά ενός laptop HP ENVY x360, να συμμετέχεις σε διαγωνισμό με έπαθλο το αυτοκίνητο των ονείρων σου.

Τι κοινό μπορεί να έχουν ένα laptop και ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο; Ή για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, τι κοινό μπορεί να έχουν ένα laptop HP ENVY x360 15-eu0006nv και ένα Tesla Model 3 Performace, αξίας 70.000 ευρώ;

Πρώτον, είναι και τα δύο φουτουριστικά. Δεύτερον, έχει το καθένα τους εξωπραγματικές επιδόσεις στον τομέα του. Τρίτον, αποκτώντας το πρώτο μπαίνεις σε έναν διαγωνισμό που μπορεί να οδηγήσει στην απόκτηση του δεύτερου. Και όπως λένε οι άνθρωποι του ΠΛΑΙΣΙΟΥ, το οποίο διοργανώνει τον διαγωνισμό, «buy a performance laptop and win a performance car».

Πάμε, όμως, να δούμε ποια είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάνουν τόσο το συγκεκριμένο laptop όσο και το συγκεκριμένο αυτοκίνητο να μοιάζουν «εξωγήινα» στις κατηγορίες τους.

Το HP ENVY x360 15-eu0006nv

,

Με την τηλεργασία και την τηλεκπαίδευση να είναι πιο επίκαιρες από ποτέ, δεν μπορούμε να αρκεστούμε στο να έχουμε ένα laptop που θα κάνει απλώς τη δουλειά του. Το laptop αποτελεί πια προέκταση του εαυτού μας αφού καλύπτει σχεδόν κάθε έκφανση της ζωής μας: από τις σπουδές ή τη δουλειά μας μέχρι την επικοινωνία και την διασκέδασή μας.

Το HP ENVY x360, ένας πανίσχυρος ψηφιακός «καμβάς» που ξεχωρίζει για τον πολύπλευρο και ανθεκτικό χαρακτήρα του έχει έρθει για να καλύψει κάθε μας ανάγκη, όσο απαιτητική και αν μοιάζει.

Μια ματιά στα χαρακτηριστικά του θα σε πείσει:

-Έξυπνη σχεδίαση: περιστροφή οθόνης 360 μοιρών, γυάλινη οθόνη από Gorilla Glass, premium σχεδιασμό από αλουμίνιο, οπισθοφωτιζόμενο πληκτρολόγιο.

-Επαναφορτιζόμενη γραφίδα: κάθε περίπλοκο σχέδιο παίρνει νέα υπόσταση με τη λειτουργία αφής.

-Windows 11 Pro: απόλαυσε τον καλύτερο συνδυασμό των δυνατοτήτων των Windows που γνωρίζεις και των νέων βελιτώσεων που θα αγαπήσεις.

-Ταχύτητα και Multitasking: αποτελείται από 16GB μνήμης RAM DDR4 που προσφέρεται για δυνατό multitasking και από δίσκο SSD με χωρητικότητα 512GB.

-Επεξεργαστής AMD Ryzen™ 7 5700U: ο επεξεργαστής είναι υπεύθυνος για τη σταθερή λειτουργία και την ταχύτατη απόκριση του συστήματος, χάρη στη συνολική μνήμη cache των 8MB με max boost στα 4.3GHz.

To Tesla Model 3

,

To 2022, τα αυτοκίνητα Tesla είναι κάτι σαν τον θρυλικό ΚΙΤ στον «Ιππότη της Ασφάλτου» στα ‘80s. Ξεχωρίζουν σαν την μύγα μέσα στο γάλα στους δρόμους και οι δυνατότητές τους αφήνουν έτη φωτός πίσω αυτές ενός κοινού Ι.Χ. Συγκεκριμένα, ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο-όνειρο, όπως το Tesla Model 3 έχει σχεδιαστεί για υψηλές επιδόσεις, κορυφαία αυτονομία και γρήγορη φόρτιση.

-Διαθέτει διπλό κινητήρα και τετρακίνηση

-Eπιταχύνει από 0-100 χλμ/ώρα μέσα σε μόλις 3,3 δευτερόλεπτα

-H τελική του ταχύτητα φτάνει στα 261 χλμ/ώρα.

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να αποκτήσεις το HP ENVY x360 laptop και να διεικδικήσεις το Tesla Model 3 είναι να απευθυνθείς σε ένα κατάστημα ΠΛΑΙΣΙΟ. Για να μπεις στην κλήρωση για το δώρο αξίας 70.000 ευρώ, που δίνεται για πρώτη φορά, θα πρέπει να φροντίσεις να πραγματοποιήσεις την αγορά σου ως τις 30/06, όταν και λήγει ο διαγωνισμός (ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων).

Για περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς και για να διαβάσεις αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού Buy a Performance Laptop and Win a Performance Car, μπες εδώ, ή τρέξε στο πλησιέστερο κατάστημα ΠΛΑΙΣΙΟ.

Αναζήτησε το laptop στα 24 φυσικά καταστήματα Πλαίσιο σε 6 πόλεις (Αττική, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Χανιά & Ηράκλειο Κρήτης), κάνε την παραγγελία σου μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο 210 2895000 (Δευτέρα - Σάββατο, 09:00-21:00) ή στο www.plaisio.gr και παράλαβέ το άμεσα στην πόρτα σου!