Μακράν το πιο βρώμικο και αηδιαστικό εσωτερικό αυτοκινήτου που έχει δει ποτέ άνθρωπος

Newsroom
Μακράν το πιο βρώμικο και αηδιαστικό εσωτερικό αυτοκινήτου που έχει δει ποτέ άνθρωπος
Άναυδοι έμειναν οι αστυνομικοί στο Κεντ της Αγγλίας, όταν σε έλεγχο ρουτίνας, ο οδηγός άνοιξε την πόρτα.

Το λιγότερο σοκαρισμένοι έμειναν οι αστυνομικοί στο Κεντ της Αγγλίας, όταν σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο σε τυπικό έλεγχο. Όταν άνοιξε την πόρτα, αυτό που αντίκρισαν ήταν μία μίνι… χωματερή, καθώς ο οδηγός του είχε μετατρέψει το εσωτερικό του αυτοκινήτου σε σκουπιδότοπο.

Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε, όχι φυσικά γιατί είχε ένα βουνό από σκουπίδια, αλλά γιατί ο οδηγός δεν είχε δίπλωμα, ασφάλεια και δεν είχε πληρώσει τον φόρο κατανάλωσης του οχήματος.

Το βρώμικο εσωτερικό του όμως, ήταν τέτοιο που τους έμεινε αξέχαστο, γι αυτό και το πόσταραν στο Twitter.

Ο Jamie Louram, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τον καθαρισμό αυτοκινήτων της Halfords, είπε στην Express: «Αν και δεν υπάρχει πρόστιμο για ένα ακατάστατο εσωτερικό αυτοκινήτου, εν τούτοις εμπίπτει στον κανόνα απρόσεχτης οδήγησης. Κατά γενικό κανόνα, κρατήστε το αυτοκίνητό σας ευπρεπές για να αποφύγετε τυχόν επικίνδυνες καταστάσεις, όπως να κολλήσουν πράγματα κάτω από το πεντάλ του φρένου ή να εμποδίσουν την ορατότητα σας».

Η αστυνομία με τη σειρά της συνιστά-προτρέπει, να μην είναι βρώμικο εξωτερικά στο παρμπρίζ, τους καθρέφτες και να είναι ευδιάκριτη η πινακίδα κυκλοφορίας.