Η ανάρτηση του Θεοδωράκη για την Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Να δουν το πρόσωπο της, να πάψουν να αναρωτιούνται πόση ζημιά έχει γίνει»

Newsroom
Η ανάρτηση του Θεοδωράκη για την Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Να δουν το πρόσωπο της, να πάψουν να αναρωτιούνται πόση ζημιά έχει γίνει»
Ο Σταύρος Θεοδωράκης έκανε μια ανάρτηση λίγο πριν την προβολή της επικείμενης συνέντευξης με την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Με ενδιαφέρον αναμένεται την Πέμπτη (28/4) η συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη, καθώς για πρώτη φορά θα αποκαλύψει το πρόσωπό της μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι.

Θα μιλήσει επίσης, για την ζωή της πριν και μετά την επίθεση με το βιτριόλι, θα «γυρίσει» στις φρικτές πρώτες ημέρες στο νοσοκομείο και θα εξηγήσει την άρνηση που είχε, για πολύ καιρό, να δει το πρόσωπο της στον καθρέφτη.

Με αφορμή την προβολή της συνέντευξης, ο Σταύρος Θεοδωράκης έκανε την παρακάτω ανάρτηση στο Instagram: «Ήπιαμε καφέ στην πλατεία Μαβίλη και συζητήσαμε για ώρα πολλή, γι' αυτό που της συνέβη. Μετά από λίγες μέρες βρεθήκαμε στη Βουλιαγμένη, μετά στους Αμπελόκηπους, στο Θριάσιο, στο κέντρο... Για μήνες ξεκλέβαμε χρόνο και τα λέγαμε. Κάποιες απο αυτές τις συναντήσεις τις κινηματογραφούσαμε κιόλας. Χωρίς να έχουμε αποφασίσει τι θα το κάνουμε το υλικό.

Μετά ήρθαν τα podcast της - μεγάλη επιτυχία και πολλή ουσία. Αν δεν τα έχετε ακούσει ακόμη, αναζητείστε τα στο pod.gr Και όταν μπήκε η Άνοιξη και οι γιατροί της είπαν ότι πρέπει σιγά σιγά να βγάζει τη μάσκα, πήραμε την απόφαση να κάνουμε ένα επεισόδιο στους Πρωταγωνιστές.

Να δουν όλοι το πρόσωπο της, να πάψουν να αναρωτιούνται "πόση ζημιά έχει γίνει" και να την αγαπούν και να της συμπαραστέκονται γνωρίζοντας την πραγματική της εικόνα. Αρκετά είπα όμως. Η συνέχεια και η αποκάλυψη την Πέμπτη τα μεσάνυχτα στον @alphatv».