Ασθενής το «έσκασε» από το «Αττικόν» για το… πασχαλινό τραπέζι

Newsroom
Ασθενής το «έσκασε» από το «Αττικόν» για το… πασχαλινό τραπέζι
Ο ασθενής που νοσηλευόταν στο «Αττικόν» αποφάσισε πως θα μπορούσε να το σκάσει για λίγες ώρες για να απολαύσει το πασχαλινό τραπέζι και να επιστρέψει.

Ένας ασθενής που νοσηλευόταν στο «Αττικόν» αποφάσισε να φύγει για λίγες ώρες από το νοσοκομείο, για να μην χάσει το πασχαλινό τραπέζι.

Όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχε σχεδιάσει. Σύμφωνα με το enikos.gr, ο ασθενής, ο οποίος είναι περίπου 60 ετών, αργά το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου ντύθηκε και έφυγε για να μπορέσει να κάνει Ανάσταση. Πήρε τον γιο του τηλέφωνο για να τον περιμένει στην είσοδο, ενώ πάνω στο κρεβάτι άφησε το μπουφάν του για να μην θεωρήσουν ότι έφυγε. Όταν οι νοσηλεύτριες πέρασαν για τον ιατρικό έλεγχο, διαπίστωσαν πως το κρεβάτι του ήταν άδειο και ο ίδιος άφαντος.

Αμέσως τον κάλεσαν στο τηλέφωνο με τον άνδρα να τους απαντά… ότι δεν μπορεί να μιλήσει γιατί είναι στη Βουλιαγμένη και απολαμβάνει το φαγητό του!

Όπως ήταν φυσικό στη συνέχεια εκδόθηκαν τα έγγραφα εξιτηρίου και το κρεβάτι καθαρίστηκε για να υποδεχθεί τον επόμενο ασθενή. Η ιστορία όμως δεν τελειώνει εκεί…

Το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα, ο εν λόγω κύριος επέστρεψε στο δωμάτιο του, απορώντας πού πήγαν τα σεντόνια από το κρεβάτι. Απευθυνόμενος στους συνοδούς των άλλων ασθενών που βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο προσπάθησε να μάθει τι έγινε, ενώ στη συνέχεια τους κατηγόρησε ότι «τον ρουφιάνεψαν» στις νοσηλεύτριες.