Μεγαλείο ψυχής από Σάκη Κάρπα και Unboxholics: Πληρώνει το πασχαλινό τραπέζι σε άπορες οικογένειες

Newsroom
Μεγαλείο ψυχής από Σάκη Κάρπα και Unboxholics: Πληρώνει το πασχαλινό τραπέζι σε άπορες οικογένειες
Ο Σάκης Κάρπας ζήτησε να αναλάβει τα έξοδα του πασχαλινού τραπεζιού για όποια οικογένεια δεν έχει τα χρήματα.

Μπορεί οι Unboxholics να ασχολούνται με games, gadgets και προϊόντα τεχνολογίας, αλλά ουκ ολίγες φορές έχουν εκμεταλλευτεί (σ.σ. με την καλή έννοια) το προφίλ τους για να μπορέσουν να βοηθήσουν κόσμο που το έχει ανάγκη.

Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα από τον online «μαραθώνιο» που έκαναν το καλοκαίρι για τους πυρόπληκτους σε Β. Εύβοια, Αττική, Πάτρα, Ρόδο, Αρχαία Ολυμπία δεν υπάρχει. Μέσα σε λίγες ώρες κατάφεραν να συγκεντρώσουν το απίστευτο ποσό των 353.000 ευρώ, ενώ υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που έχουν δείξει το κοινωνικό τους πρόσωπο.

Κάτι που ο Σάκης Κάρπας το κάνει για ακόμα μία φορά. Με ανάρτησή που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό ζήτησε από όποια οικογένεια δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει πράγματα για το πασχαλινό τραπέζι, να επικοινωνήσει μαζί του για να το πληρώσει αυτό.

Μάλιστα, ξεκαθαρίζει πως όλη η διαδικασία θα γίνει εντελώς ιδιωτικά, χωρίς αναρτήσεις, φωτογραφίες κτλ, ξεκαθαρίζοντας πως κανείς δεν θα μάθει τίποτα.

Αναλυτικά η ανάρτησή του...

«Αν υπάρχει κάποια οικογένεια που δεν μπορεί να κάνει πασχαλινό τραπέζι λόγω οικονομικής στενότητας, να μου στείλετε μήνυμα και θα αναλάβω τα έξοδα εξ ολοκλήρου. Σας θερμοπαρακαλώ να στείλετε μόνο σοβαρά μηνύματα και μόνο αν ανήκετε ή αν γνωρίζετε μία οικογένεια με πραγματικό "θέμα".

Όλη η διαδικασία θα γίνει πλήρως ιδιωτικά και δεν πρόκειται να δημοσιεύσω όνομα, ούτε τίποτα σχετικά με αυτό, οπότε στείλτε άφοβα. Με απλά λόγια, πέραν αυτού του στόρι, δεν θα φανεί τίποτα άλλο».
Ανάρτηση Σάκη Κάρπα