Λαζόπουλος κατά Ρουβά: «Να μάθεις τη διαφορά ενός τοξικομανούς με έναν παιδεραστή» (vid)

Newsroom
Λαζόπουλος κατά Ρουβά: «Να μάθεις τη διαφορά ενός τοξικομανούς με έναν παιδεραστή» (vid)
Ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε καυστικά την δήλωση που είχε κάνει ο Σάκης Ρουβάς για τον Δημήτρη Λιγνάδη και τους τοξικομανής.

Χείμαρρος ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στην Κατερίνα Καινούργιου που προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης στον Alpha. Σε αυτή ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στον Σάκη Ρουβά, στο κίνημα MeToo, αλλά και τον Μάρκο Σεφερλή.

Ρουβάς και Λιγνάδης

Αρχικά για την δήλωση που είχε κάνει ο Sakis, όταν προσπαθώντας να στηρίξει τον Δημήτρη Λιγνάδη είχε πει πως θα πρέπει να έχει ανάλογη μεταχείριση όπως αυτή των τοξικομανών, ο γνωστός ηθοποιός είπε: «Τον εκτιμώ τον Σάκη Ρουβά. Θα του έλεγα φιλικά ότι “είναι καλό να μάθεις τη διαφορά ενός τοξικομανούς με έναν παιδεραστή”. Το να προσπαθείς να κάνεις πάθηση την παιδεραστία δεν είναι σωστά ούτε ηθικά ούτε νομικά σωστό.»

Αναφορικά με τον ίδιο τον Δημήτρη Λιγνάδη, τόνισε: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν έχει κοινό δικό του, όλο το κοινό το έχει μέσα από τις δημόσιες θέσεις. Υπάρχουν καλλιτέχνες που συναλλάσσονται με το κράτος, γλείφουν την εξουσία, βγάζουν φωτογραφίες και τις χρησιμοποιούν στα θύματα. Γίνεται κάποιος ξαφνικά ένας διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου διαχειρίζεται λεφτά από το κράτος και κάνει το κέφι του. Έχω μία έμφυτη αντίθεση απέναντι σε ανθρώπους που δουλεύουν με λεφτά του δημοσίου. Είναι ένα παιδί διορισμένο».

Το MeToo

Η κουβέντα πήγε και στο MeToo, για το οποίο ο Λάκης Λαζόπουλος είπε: «Έκανε ένα καλό ξεσκαρτάρισμα το #MeToo. Όλο το ΣΕΗ δεν μπορεί να ψεύδεται. Είναι ένας τρόπος να επηρεαστεί και η δικαιοσύνη. Εδώ δεν υπάρχει δεύτερος δρόμος παρά να ακούσεις τα θύματα γιατί η κατάσταση που δεν αφήνεις με μηνύσεις να μιλήσει ο κόσμος ανοιχτά τρομάζει τους ανθρώπους που δεν έχουν συνηθίσει τους “νεκροθάφτες” της υγιούς σκέψης. Κάποιοι είναι άρρωστοι και θέλουν να αρρωστήσουν όλη την κοινωνία».

Μάλιστα, έφερε στην επιφάνεια και ένα περιστατικό με την Ευδοκία Ρουμελιώτη και τον Γιώργο Κιμούλη. «Μίλαγα με την Ευδοκία, μου είπε τι συνέβη και δεν μπορούσε να συνέλθει και της είπα “θα σταματήσεις την παράσταση η υγεία σου είναι πάνω από το όλα».

Ράδιο Αρβύλα και Σεφερλής

Στη συνέχεια η κουβέντα πήγε στους «Ράδιο Αρβύλα». «Εγώ πίστευα ότι δεν γνώριζαν γιατί δεν είναι κάτι που λέγεται αυτό, αυτοί που τα κάνουν αυτά τα κάνουν μυστικά. Με το που το είδα έβαλα τα γέλια αλλά αν αυτός το χαίρεται. Στήριξα τα παιδιά γιατί έπρεπε να συνεχιστεί το έργο της σάτιρας. Η δουλειά μου είναι να στηρίζω ανθρώπους που έχουν γνώμη και μπορούν να τη λένε», ενώ αναφορικά με τις αντιδράσεις που υπάρχουν για τον Μάρκο Σεφερλή, τόνισε: «Δεν ξέρω καν τι κάνει ο Μάρκος Σεφερλής. Ξέρω ότι ασχολείται με το είδος της κωμωδίας».