Αδιανόητο περιστατικό: 4 Ινδοί κατηγορούνται πως βίασαν, σκότωσαν, μαγείρεψαν και έφαγαν σαύρα

Newsroom
Αδιανόητο περιστατικό: 4 Ινδοί κατηγορούνται πως βίασαν, σκότωσαν, μαγείρεψαν και έφαγαν σαύρα
Οι 4 άνδρες αρχικά συνελήφθησαν επειδή μπήκαν σε απαγορευμένη περιοχή και κατά την έρευνα, βρέθηκαν αποδεικτικά στοιχεία στα κινητά τους τηλέφωνα.

Ένα περιστατικό που αδυνατεί να το συλλάβει ο ανθρώπινος νους, συνέβη στις 29 Μαρτίου στην Μαχαράστρα της Ινδίας με 4 άνδρες να κατηγορούνται πως βίασαν, σκότωσαν, μαγείρεψαν και έφαγαν μία σαύρα.

Το... κουβάρι της συγκεκριμένης υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν οι κρυφές κάμερες που υπάρχουν στο Sahyadri Tiger Reserve κατέγραψαν τους δράστες να εισέρχονται σε απαγορευμένη περιοχή, σύμφωνα με το The Hindu.

Κάτι που κινητοποίησε τις αρχές, με αποτέλεσμα τις επόμενες ημέρες να συλληφθούν για αυτή τους την κίνηση... Κατά την διάρκεια της έρευνας όμως και ενώ οι υπεύθυνοι τσέκαραν τα κινητά τους τηλέφωνα, βρήκαν φρικιαστικά video και φωτογραφίες.

Αυτά έδειχναν τους 4 άνδρες να βιάζουν μία μεγάλη σαύρα παρακολούθησης, βαράνος. Μάλιστα, σύμφωνα με το Vice δεν έμειναν εκεί, καθώς στη συνέχεια, την σκότωσαν, την μαγείρεψαν και την έφαγαν.

«Δεν έχω ξαναδεί άλλο έγκλημα σαν και αυτό. Το έκαναν για πλάκα. Δεν υπάρχουν στοιχεία πως η πράξη τους οφείλεται σε θρησκευτικούς λόγους ή μαύρης μαγείας», είπε χαρακτηριστικά ο αξιωματικός του δασικού τμήματος, Vishal Mali.