Κάνουν κόντρες σε δρόμο... καρμανιόλα: Βίντεο ντοκουμέντο με τα ατυχήματα (vid)

Newsroom
Κάνουν κόντρες σε δρόμο... καρμανιόλα: Βίντεο ντοκουμέντο με τα ατυχήματα (vid)
H Ανδριανουπόλεως στην Καλαμαριά αποτελεί έναν από τους πιο επικίνδυνους δρόμους της Θεσσαλονίκης, με τα τροχαία να είναι συχνό φαινόμενο.

Συχνά λέμε για πολλούς επικίνδυνους δρόμους στην Ελλάδα πως είναι καρμανιόλες, καθώς είναι φτιαγμένοι έτσι που σε συνδυασμό με την έλλειψη οδηγικής παιδείας, προκαλούν τροχαία ατυχήματα.

Ένας από αυτούς είναι η Ανδριανουπόλεως στην Καλαμαριά, όπου πριν από λίγες μέρες ένα αυτοκίνητο που έκανε κόντρες, σύμφωνα με μαρτυρίες, βγήκε εκτός πορείας και καρφώθηκε στην βιτρίνα ενός καταστήματος με φωτιστικά, προκαλώντας του ζημιές ύψους 50.000 ευρώ.

Στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha παρουσιάστηκε ρεπορτάζ από κάμερα ασφαλείας επιχείρησης που βρίσκεται στο σημείο και το βίντεο ντοκουμέντο είναι σοκαριστικό, καθώς έχουν καταγραφεί τα ατυχήματα που έχουν γίνει στο σημείο. Και δεν είναι λίγα...

Συνολικά τα δύο τελευταία χρόνια έχουν καταγραφεί 10 τέτοια, τα οποία όλα έχουν έναν κοινό παρανομαστή. Την μεγάλη ταχύτητα που είχαν αναπτύξει οι οδηγοί, με αποτέλεσμα να χάσουν τον έλεγχο του οχήματος πάνω στην στροφή.

Μάλιστα, όπως αναφέρει μάρτυρας που μένει στην συγκεκριμένη γειτονιά, οι εικόνες αυτές αποτελούν αποτέλεσμα των αγώνων ταχύτητας: «Κάνουν κόντρες, ξεκινούν από το φανάρι και τρέχουν πάρα πολύ».