Εθισμένος με πάνω από 200 τατουάζ αποκαλύπτει σε ποια σημεία τον πόνεσαν περισσότερο

Newsroom
Εθισμένος με πάνω από 200 τατουάζ αποκαλύπτει σε ποια σημεία τον πόνεσαν περισσότερο
Ο Soren Lorenson ή αλλιώς «Neon Demon» είναι το κατάλληλο άτομο για να απαντήσει στο ερώτημα για το που πονάει περισσότερο ένα τατουάζ.

Ένα από τα πρώτα ερωτήματα που έχει κάποιος που αρχίζει και σκέφτεται να κάνει ένα τατουάζ, είναι αν το σημείο που έχει επιλέξει θα του προκαλέσει πόνο. Την απάντηση σε αυτό δίνει ο Soren Lorenson...

Ο 28χρονος που έχει το παρατσούκλι «Neon Demon» θεωρείται ως ένα από τα καταλληλότερα άτομα για αυτό, καθώς μετράει πάνω από 200 σχέδια σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Ο Αμερικανός που δουλεύει σε πιτσαρία στην Φλόριντα, έδωσε συνέντευξη στην αμερικάνικη έκδοση της Sun και μίλησε για την εμμονή του που φτάνει στα επίπεδα του εθισμού με τα τατουάζ.

Όπως είπε το πρώτο το έκανε όταν ήταν 18 ετών στον αφαλό επειδή ένας φίλους που είχε εκείνη την περίοδο, του είχε πάει πως εκεί πονάει περισσότερο. Έτσι αποφάσισε να πάει κατευθείαν στα δύσκολα...

Ένα χρόνο αργότερα έκανε το δεύτερο σχέδιο στο σώμα του και έκτοτε επισκέπτεται σχεδόν κάθε εβδομάδα τον tattoo artist που έχει επιλέξει για να κάνει και ένα καινούργιο, μεταξύ των οποίων είναι σχέδια από Star Wars και Marvel's X-Men.

Από τη στιγμή που έχει κάνει ακόμα και στο άσπρο μέρος του ματιού, θα περίμενε κανείς πως θα απαντούσε πως αυτό ήταν το πιο επώδυνο. Ο Soren Lorenson όμως έχει διαφορετική άποψη, καθώς είπε πως ήταν ανώδυνο.

Τα πιο επώδυνα τατουάζ του είναι αυτά στο στομάχι, τα πλευρά και οι «μαύρες δουλειές» που έκανε κατά μήκος της γνάθου του, απευθείας στο κόκκαλο.