Δικηγόρος που ειδικεύεται στα διαζύγια εξηγεί γιατί οι άντρες πρέπει να πληρώνουν πάντα στα πρώτα ραντεβού (vid)

Newsroom
Δικηγόρος που ειδικεύεται στα διαζύγια εξηγεί γιατί οι άντρες πρέπει να πληρώνουν πάντα στα πρώτα ραντεβού (vid)
Ο Ασιάτης δικηγόρος απαντάει στο αιώνιο δίλημμα των ανδρών.

Ένα από τα μεγάλα διλήμματα που απασχολεί τους άντρες σε όλο τον κόσμο έχει να κάνει με το ποιος πρέπει να πληρώσει στο πρώτο ραντεβού. Αρκετοί άντρες το θεωρούν υποχρέωσή τους να πληρώνουν και τον λογαριασμό της γυναίκας που συνοδεύουν. Ωστόσο, υπάρχουν και η αντίθετη άποψη.

Ένας Ασιάτης δικηγόρος διαζυγίων που μένει στο Τορόντο τόνισε γιατί οι άντρες πρέπει να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη στα πρώτα τους ραντεβού. Ο Λι εξήγησε σε ένα βίντεο που ανέβασε στο TikTok ότι δεν έχει να κάνει με τα χρήματα αλλά με τη σημασία αυτής της κίνησης.

@jleejd The best litmus test #datingadvice #relationshipadvice #firstdateadvice #marriageadvice #lawyer #lawyersoftiktok ♬ original sound - Breakup Lawyer Justin

Είπε ότι αυτή η κίνηση μπορεί να αποκαλύψει πράγματα για έναν μελλοντικό σύντροφο που σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να έπαιρνε περισσότερο χρόνο για να τα ανακαλύψει μια γυναίκα. «Το θέμα δεν έχει να κάνει με τον αριθμό των δολαρίων που ξοδεύουμε. Το θέμα είναι πότε καταλήγουμε να πληρώνουμε για κάποιον που έχει αυτή την πραγματική αίσθηση του δικαιώματος, όπως αυτή η προσδοκία ότι θα πληρώσουμε. Γι' αυτό ακριβώς πρέπει να πληρώνουμε πάντα», ανέφερε αρχικά.

«Το ραντεβού σου, όποιο κι αν είναι αυτό, μπορεί να είναι το άτομο που τελικά θα παντρευτείς. Και εμπιστεύσου με όταν λέω, ως δικηγόρος διαζυγίων, πόσο σημαντικό είναι ποιον τελικά θα παντρευτείς. Ας πούμε ότι βγάζεις το πορτοφόλι σου και προσφέρεσαι να πληρώσεις. Και ο άνθρωπος που έχεις βγει ραντεβού απλά κάθεται εκεί, περιμένοντας να πληρώσεις, λες και είναι κάτι το αυτονόητο», συνέχισε.

«Μόλις διαπίστωσες ότι το άτομο που έχεις απέναντί σου, έχει το θράσος να περιμένει από έναν άγνωστο να πληρώσει γι αυτόν. Για έναν χαμηλό λογαριασμό, βλέπεις ότι το άτομο που έχεις απέναντί σου δεν έχει την στοιχειώδη ευγένεια να προσποιηθεί ότι προσφέρεται να πληρώσει. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να ξαναβγείς και σε άλλο ραντεβού μαζί του», συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

@jleejd Reply to @somecatsmom that’s fine, but you can’t have it all #datingadviceforwomen #datingadviceformen #datingadvice #relationshipadvice #firstdateadvice#marriageadvice #lawyer #lawyersoftiktok ♬ original sound - Breakup Lawyer Justin

Όπως ήταν λογικό, η τοποθέτηση του Λι «άναψε» την κουβέντα και τα σχόλια έπεσαν... βροχή. «Συμφωνώ 100%», έγραψε κάποιος, ενώ άλλος σχολίασε: «Μπα, παιδιά πρέπει να πληρώσεις στο πρώτο ραντεβού. Είμαι της παλιάς σχολής».

Ο Λι εξήγησε πως όλο το νόημα του βίντεο δεν έχει να κάνει με το ποιος τελικά πληρώνει, αλλά με τον σεβασμό και την εκτίμηση της χειρονομίας. «Το θέμα είναι όταν οι γυναίκες αντιλαμβάνονται την πληρωμή ως υποχρέωση και όχι ως μια ευγενική χειρονομία. Κανείς δεν χρωστάει τίποτα σε κανέναν. Και αυτό δεν έχει να κάνει με το φύλο, αν δηλαδή είναι άντρας ή γυναίκα», σχολίασε ο δικηγόρος.