Σολίστ βρήκε μετά από 5 χρόνια σε αγγελία το κλεμμένο χρυσό της φλάουτο, αξίας 25.000 ευρώ (vid)

Newsroom
Σολίστ βρήκε μετά από 5 χρόνια σε αγγελία το κλεμμένο χρυσό της φλάουτο, αξίας 25.000 ευρώ (vid)
Γνωστή καθηγήτρια μουσικής κατάφερε να βρει μετά από πέντε χρόνια το κλεμμένο της χρυσό φλάουτο.

Μια απίστευτη ιστορία, έζησε μια σολίστ στην χώρα μας, καθώς βρήκε το κλεμμένο χρυσό της φλάουτο, μετά από πέντε χρόνια και μάλιστα μέσω... αγγελίας!

Συγκεκριμένα, τον Δεκέμβριο του 2017 άγνωστοι είχαν διαρρήξει το αυτοκίνητο γνωστής σολίστ, στη Νεάπολη Εξαρχείων και εκτός των άλλων αντικειμένων είχαν αρπάξει και το χρυσό της φλάουτο αξίας 25.000 ευρώ.

Οι δράστες χωρίς να γνωρίζουν την αξία του μουσικού οργάνου το πέταξαν σε κάδο ανακύκλωσης όπου το εντόπισε το 2018 ένας υπάλληλος εταιρείας ανακύκλωσης, ο οποίος δεν γνώριζε την πραγματική αξία του χρυσού φλάουτου και αποφάσισε να το πουλήσει.

Έτσι, το έβαλε σε αγγελία στο Ίντερνετ και δέχονταν προσφορές για την αγορά του, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Ένας γνωστός της καθηγήτριας μουσικής είδε την αγγελία και αναγνώρισε το κλεμμένο πνευστό όργανο. Κατόπιν, ενημέρωσε την καθηγήτρια μουσικής και αναγνώρισε και η ίδια το χρυσό φλάουτο με τα ασημένια πλήκτρα.

Η Σολίστ ενημέρωσε την Ασφάλεια Εξαρχείων, που εντόπισε τον 60χρονο πωλητή του φλάουτου, ο οποίος το παρέδωσε στους αξιωματικούς του Τμήματος. Η μουσικός πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων, και αφού έδειξε τα παραστατικά αγοράς, συγκινημένη έπιασε στα χέρια ξανά το αγαπημένο της μουσικό όργανο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, έστειλε και ευχαριστήρια επιστολή στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, για την ανεύρεση του μουσικού της οργάνου.