Τρομακτική στιγμή με δελφίνι στο Μαϊάμι: «Τραβούσε» με δύναμη τον εκπαιδευτή του κάτω από το νερό (vid)

Newsroom
Τρομακτική στιγμή με δελφίνι στο Μαϊάμι: «Τραβούσε» με δύναμη τον εκπαιδευτή του κάτω από το νερό (vid)
Ο άνθρωπος που απαθανάτισε την στιγμή ανέφερε πως τα παιδιά νόμιζαν ότι αυτό ήταν μέρος της παράστασης.

Viral έχει γίνει ένα βίντεο με ένα δελφίνι, το οποίο «έσυρε» κάτω από το νερό τον εκπαιδευτή του. Οι οικογένειες παρακολουθούσαν το σόου στο Miami Seaquarium, όταν είδαν το δελφίνι να αρπάζει τον εκπαιδευτή του και να τον παρασύρει κάτω από το νερό.

Οι άλλοι δυο εκπαιδευτές που ήταν μέσα στο νερό έτρεξαν να βγουν και να σωθούν, ωστόσο και ο συνάδελφός τους κατάφερε τελικά να κολυμπήσει και να βγει έξω.

Η φωτογράφος Shannon Carpenter απαθανάτισε την στιγμή και την δημοσίευσε στο TikTok με τη λεζάντα: «Ένας εκπαιδευτής δελφινιών μόλις δέχθηκε επίθεση από τον Flipper».

@scphoto_ky A dolphin trainer was just attacked by Flipper. Police just arrived. :( #dolphinattack #miami #seaquarium ♬ original sound - SCPhoto_KY

Μιλώντας στο τοπικό δίκτυο ειδήσεων, WPLG Local 10, ο Carpenter είπε ότι «τα παιδιά επευφημούσαν και νόμιζαν ότι ήταν στημένο, χωρίς να καταλαβαίνουν τη σοβαρότητα της κατάστασης. Οι ενήλικες κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά», είπε.

Ο εκπαιδευτής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία του, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ενυδρείου. Ωστόσο κάποιοι χρήστες του Tik Tok αντέδρασαν γράφοντας: «Γι’ αυτό αρνούμαι να πάω σε ενυδρείο ή σε οποιοδήποτε άλλο πάρκο που εκμεταλλεύεται τα θηλαστικά για κέρδος».

«Περιμένουμε από τα ζώα να χορεύουν για τη διασκέδασή μας, σε ένα αφύσικα μικρό χώρο με νερό, και όταν αντιδρούν μας φαίνεται σοκαριστικό», έγραψε κάποιος άλλος.