Τα άγνωστα περιστατικά στους «Δύο Ξένους»: «Κόλλησε το γύρισμα επειδή ο Σεργιανόπουλος δεν είχε το σωστό μποξεράκι»

Newsroom
Τα άγνωστα περιστατικά στους «Δύο Ξένους»: «Κόλλησε το γύρισμα επειδή ο Σεργιανόπουλος δεν είχε το σωστό μποξεράκι»
Άγνωστα περιστατικά της σειράς «Δυο Ξένοι» περιέγραψαν ηθοποιοί της σειράς.

Ο ηθοποιός Οδυσσέας Σταμούλης, ο οποίος υποδυόταν τον Πέτρο στην σειρά «Δυο Ξένοι», μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε σε άγνωστα περιστατικά στα γυρίσματα.

«Έχω γυρίσει στην Αθήνα με πρωινή πτήση από Θεσσαλονίκη όπου παίζω σε θέατρο, για να κάνω μια σκηνή ένα γύρισμα στους Δύο Ξένους. Τρέχω στα στούντιο να κάνω τη σκηνή ώστε να προλάβω την πτήση μετά να ξαναγυρίσω γιατί το βράδυ πρέπει να παίξω στο θέατρο στη Θεσσαλονίκη. Φτάνω εκεί και το γύρισμα κολλάει και δεν γίνεται με τίποτα. Ποιο ήταν το πρόβλημα; Ότι έπρεπε να παίξει ο Νίκος Σεργιανόπουλος μία σκηνή με ένα μποξεράκι και δεν του είχαν το κατάλληλο. Εκείνη την ώρα έτρεξε ένας πιτσιρικάς βοηθός να πάει σε ένα σουπερμάρκετ να αγοράσει ένα άλλο και όλο το γύρισμα καθυστερούσε διότι όπως μου είπε τότε η διευθύντρια παραγωγής: Είναι το βρακί του πρωταγωνιστή», αποκαλύπτει ο ηθοποιός.

«Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν ένα πάρα πολύ γλυκό και κλειστό παιδί. Παρ’ ότι παίξαμε τόσες σκηνές και μοιραζόμασταν και το ίδιο καμαρίνι, δεν μπορώ να πω ότι ξέραμε πολλά ο ένας για τον άλλον κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων», συμπλήρωσε. Μάλιστα και η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η οποία είχε τον ρόλο της Μίνας, μίλησε για την σειρά.