Θεσσαλονίκη: Καταγγελία από οδηγό ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού σε λεωφορείο

Newsroom
Θεσσαλονίκη: Καταγγελία από οδηγό ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού σε λεωφορείο
Το λεωφορείο μετατράπηκε σε ρίνγκ. Ο οδηγός περιέγραψε τι συνέβη.

Οδηγός λεωφορείου στην Θεσσαλονίκη, κατήγγειλε πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού χθες (11/4) της βραδινές ώρες, σύμφωνα με το thessnews.gr.

Πρόκειται για το δρομολόγιο Αριστοτέλους – Άνω Ηλιούπολη. Ο οδηγός του λεωφορείου κατήγγειλε στην εκπομπή του Ράδιο Θεσσαλονίκη ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από επιβάτη του λεωφορείου.

«Ήταν ελαφρώς σουρωμένος, τραγουδούσε, του είπα ότι με ενοχλεί. Του είπα να πάει πιο πίσω που δεν έχει επιβάτες και παρεξηγήθηκε. Ζητούσε τον λόγο, ανέβηκαν εκεί και οι πρώτοι επιβάτες. Εκεί αρχίζω κι εγώ να μην του μιλάω μαλακά, φτάνουμε στην Παλαιολόγου δυο στην δεύτερη στάση, εκεί ακολούθησαν τα έκτροπα. Προσπάθησε να σπάσει το διαχωριστικό πλέξιγκλας. Δεν σπάει, απορώ πως δεν σπάει, και δεν μπορεί να εισέλθει στον χώρο μου από το συγκεκριμένο σημείο. Προσπάθησε να πηδήξει δίπλα από το κάθισμα που έχει ένα κενό, προς εμένα, εκείνη την στιγμή λέω πως πλέον κινδυνεύω σοβαρά...», ανέφερε μεταξύ άλλων ο οδηγός.

θύμα ξυλοδαρμού σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ

Στην συνέχεια το λεωφορείο μετατράπηκε σε ρίνγκ. Οι επιβάτες του λεωφορείου κατέβηκαν. Έπειτα από μισή ώρα στο σημείο, όπως υποστηρίζει ο οδηγός, έφτασε η αστυνομία και τα πνεύματα ηρέμησαν.