«Αυτοκτονία» στο Deal: Δεν άκουσε την γιαγιά του και έχασε τα χιλιάρικα του τραπεζίτη (vid)

Newsroom
«Αυτοκτονία» στο Deal: Δεν άκουσε την γιαγιά του και έχασε τα χιλιάρικα του τραπεζίτη (vid)
Ο Γιάννης αρνήθηκε την εξαιρετική πρόταση του τραπεζίτη και έχασε τα 18.000 ευρώ.

Πήγε για τα πάρα πολλά και έχασε τα... πολλά. Αυτό θα μπορούσε να πει κανείς για τον Γιάννη, τον παίκτη που κληρώθηκε να παίξει στο χθεσινό Deal, το οποίο είχε χαρακτηριστικά θρίλερ.

Βλέπετε, στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού κατάφερε να κρατήσει μέσα τόσο τις 40.000, όσο και τις 60.000 ευρώ, ακόμα και όταν έμεινε με μόλις 5 κουτιά κλειστά. Σε εκείνο άνοιξε το μεγαλύτερο ποσό που υπήρχε, όμως το άλλο συνέχισε να είναι μέσα, με αποτέλεσμα να δεχθεί πρόταση 10.000 ευρώ. Μάλιστα, η γιαγιά του που του μίλησε στο τηλέφωνο, τον προέτρεψε να τα πάρει.

deal

Εκείνος αρνήθηκε και το επόμενο κουτί που άνοιξε ήταν τα 10 ευρώ, με αποτέλεσμα να μείνει με κατά κάποιο τρόπο, τα δύο άκρα. Τις 40.000 ευρώ και τα 1.000, με τον τραπεζίτη να του προσφέρει 18.000 ευρώ.

deal1

Τότε, ξαναμίλησε με την γιαγιά του, η οποία του είπε να μην το τραβήξει άλλο και να πάρει τα χρήματα αυτά, όμως η τύχη αυτή την φορά δεν ήταν με το μέρος του, καθώς το κουτί που άνοιξε ήταν με τις 40.000 ευρώ και αυτός αποδείχθηκε πως είχε τα 1.000 ευρώ.