Νέα Υόρκη: Πυροβολισμοί σε μετρό, αναφορές για τραυματίες (vid)

Newsroom
Νέα Υόρκη: Πυροβολισμοί σε μετρό, αναφορές για τραυματίες (vid)
Πολλοί άνθρωποι πυροβολήθηκαν και εκρηκτικοί μηχανισμοί βρέθηκαν σε έναν σταθμό του μετρό της Πόλης της Νέας Υόρκης, μετέδωσαν σήμερα (12/4) τοπικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα πηγές της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Συναγερμός έχει σημάνει στη Νέα Υόρκη, καθώς υπάρχουν αναφορές για πυροβολισμούς σε σταθμό του μετρό στο Μπρούκλιν και πολλά άτομα δέχθηκαν τα πυρά.

Σύμφωνα με το ABC, αρκετοί φαίνεται να έχουν πυροβοληθεί στον σταθμό του μετρό 36th Street στο Sunset Park και τουλάχιστον ακόμη ένα άτομο στον σταθμό 25th Street στο Greenwood Heights. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για 13 τραυματίες.

Νωρίτερα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι πολλοί άνθρωποι πυροβολήθηκαν και εκρηκτικοί μηχανισμοί βρέθηκαν σε αυτό τον σταθμό προσθέτοντας ότι κυκλοφορία των συρμών έχει διακοπεί.

«Στις 8:27, η αστυνομία κλήθηκε για ένα περιστατικό έκτακτης ανάγκης με ένα άτομο που χτυπήθηκε από σφαίρα στο μετρό» στο Μπρούκλιν, επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, που ζήτησε από το κοινό να αποφύγει την περιοχή.

Το περιστατικό συνέβη στον σταθμό του μετρό 36th Street στο Σάνσετ Παρκ του Μπρούκλιν. Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας της Πόλης της Νέας Υόρκης δήλωσε στο Reuters ότι αστυνομικοί έχουν αναπτυχθεί στο σημείο.