Η Βίσση είχε κατεβάσει από την πίστα τον Εμμανουήλ: «Δεν θέλω να σου δώσω φιλάκι» (vid)

Newsroom
Η Βίσση είχε κατεβάσει από την πίστα τον Εμμανουήλ: «Δεν θέλω να σου δώσω φιλάκι» (vid)
Ο παίκτης του Survivor, είχε πάει στο μαγαζί που τραγουδάει η Άννα Βίσση και επέμενε να του δώσει φιλάκι, ενώ εκείνη το αρνιόταν με... κάθε τρόπο.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι ο παίκτης που έχει συζητηθεί πάρα πολύ στο Survivor, τόσο από τους συμπαίκτες του, όσον και από τους τηλεθεατές.

Στις προηγούμενες καραντίνες, λόγω covid, είχε γίνει viral στα social media με τις ατάκες που έλεγε στα βίντεό του, ωστόσο σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, πριν μπει στο παιχνίδι «ξεσήκωνε» την νυχτερινή Αθήνα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, είχε πάει στο μαγαζί όπου τραγουδάει η Άννα Βίσση, είχε ανέβει στην σκηνή και της ζητούσε ένα... φιλάκι.

Μάλιστα, αναγκάστηκαν να τον κατεβάσουν άρον-άρον από την πίστα, καθώς η τραγουδίστρια του είχε πει: «δεν θέλω να σου δώσω φιλάκι. Δεν με εμπνέεις. Δεν θα τσακωθούμε, αλλά κατέβα κάτω. Εσύ δώσε μου αν θέλεις, αλλά κατέβα. Ευχαριστώ, μου αξίζει».

Όντως εκείνος της έδωσε δυο φιλιά στο μάγουλο. Οι θαμώνες του μαγαζιού γελούσαν, κι εκείνος επέμενε να μην κατεβαίνει και κρατούσε την Άννα Βίσση από το χέρι.

«Χάρηκα πολύ που με είδες, καλημέρα», του είπε η τραγουδίστρια και τον προέτρεπε να κατέβει και να κάτσει στο τραπέζι του.