«Βόμβα» στο Survivor: Τελευταία αποχώρηση πριν το πάρτι της ένωσης (vid)

Newsroom
«Βόμβα» στο Survivor: Τελευταία αποχώρηση πριν το πάρτι της ένωσης (vid)
Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε στους παίκτες του Survivor ότι θα ακολουθήσει μία αποχώρηση και στη συνέχεια θα γίνει το πάρτι της ένωσης.

Μια σημαντική ανακοίνωση έκανε ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες του Survivor. Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ενημέρωσε τους Μπλε και τους Κόκκινους ότι αυτή την εβδομάδα θα γίνει η τελευταία αποχώρηση πριν από το πάρτι της ένωσης.

Συγκεκριμένα τόνισε: «Ελπίζω να είστε όλοι δυνατοί, όλοι μάχιμοι εκτός φυσικά από τον Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος λόγω του τραυματισμού του δε θα μπορεί να λάβει μέρος σε αυτόν τον αγώνα. Όλοι οι υπόλοιποι θα πρέπει να συγκεντρωθείτε. Έρχονται οι δύο αγώνες ασυλίας που έχουν τη μεγαλύτερη σπουδαιότητα μέχρι στιγμής στο Survivor».

Και πρόσθεσε: «Μιλάμε για τους δύο αγώνες ασυλίας πριν από το πάρτι της Ένωσης. Ο παίκτης ή η παίκτρια που θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα δεν θα έχει τη χαρά να λάβει μέρος σε αυτό το πάρτι. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι πέρα από την ομαδική προσπάθεια, θα πρέπει να υπάρξει και ατομική προσπάθεια για να διεκδικήσετε την παρουσία σας σε αυτό το υπέροχο πάρτι που έρχεται».