Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από την άγρια δολοφονία στην Τήνο (vid)

Newsroom
Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από την άγρια δολοφονία στην Τήνο (vid)
Κάτοικοι του νησιού αναφέρουν πως ο δράστης δεν έχει σώας τας φρένας.

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Τήνου από το στυγερό έγκλημα που σημειώθηκε την Κυριακή (10/4) στο νησί. Δράστης είναι ένας 90χρονος, ο οποίος σκότωσε πυροβολώντας με καραμπίνα έναν 50χρονο.

Σύμφωνα να το cyclades24.gr οι δύο άνδρες είχαν διαφορές για ασήμαντες αφορμές, όπως τον ηλιακό θερμοσίφωνα, καλώδια κ.λπ. Δράστης και θύμα έμεναν στο ίδιο κτίριο. Ο ηλικιωμένος στο ισόγειο και το θύμα στον πρώτο όροφο.

Κάτοικοι του νησιού αναφέρουν πως ο δράστης δεν έχει σώας τας φρένας, ωστόσο κανείς δεν πίστευε ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο. Μάλιστα, ο 90χρονος είχε δημιουργήσει και στον δήμο προβλήματα, καθώς έμπαινε μέσα σε συνεδριάσεις και φώναζε με αποτέλεσμα να επεμβαίνει η αστυνομία και να τον απομακρύνει.

Το χρονικό της στυγερής δολοφονίας

Το θύμα βγήκε από το σπίτι για να μπει στο αυτοκίνητο, ενώ ο δράστης βρισκόταν στο μπαλκόνι. Οι δύο άνδρες λογομάχησαν και τότε ο δράστης κατέβηκε, πλησίασε το θύμα και έσπασε με το κοντάκι της καραμπίνας το τζαμί του αυτοκινήτου και στη συνέχεια τον πυροβόλησε τουλάχιστον δύο φορές.

Ο δράστης είχε κάνει μήνυση στο θύμα ότι του δηλητηρίασε το πηγάδι και μήνυση για αυτοδικία επειδή είχε τοποθετήσει κεραία στην ταράτσα. Το θύμα από την πλευρά του είχε κάνει μήνυση στον δράστη για απόπειρα σωματικών βλαβών καθώς είχε προσπαθήσει να τον χτυπήσει με μαγκούρα και ο ηλικιωμένος είχε καταδικαστεί.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοχρησία και παράνομη οπλοκατοχή.