Ο Zuckerberg βρίσκει χαριτωμένο το παρατσούκλι που του έχουν βγάλει οι εργαζόμενοι της Meta, αλλά μάλλον δεν το κατάλαβε καλά

Newsroom
Ο Zuckerberg βρίσκει χαριτωμένο το παρατσούκλι που του έχουν βγάλει οι εργαζόμενοι της Meta, αλλά μάλλον δεν το κατάλαβε καλά
Ο Zuckerberg αποκάλυψε το παρατσούκλι που του έχουν βγάλει, μιλώντας στην εκπομπή The Time Ferriss Show.

Το παρατσούκλι με το οποίο τον αποκαλούν στα γραφεία του τεχνολογικού κολοσσού της Meta (Facebook, Instagram κτλ.) συνεργάτες και εργαζόμενοι της εταιρείας, αποκάλυψε ο Mark Zuckerberg, ο οποίος μάλιστα λέει πως είναι το αγαπημένο του, αλλά δεν είμαστε σίγουροι πως έχει πιάσει το νόημα.

Ο Zuckerberg αποκάλυψε το παρατσούκλι που του έχουν βγάλει, μιλώντας στην εκπομπή The Time Ferriss Show. Εκεί εξήγησε πως διαχειρίζεται τον χρόνο και την ενέργειά του στο χώρο εργασίας, αλλά και το πως αντιμετωπίζει έναν γρήγορα αναπτυσσόμενο ψηφιακό κόσμο που «βομβαρδίζει» ασταμάτητα τους πάντες με ειδήσεις και πληροφορίες.

2

«Ίσως δεν έχω αρκετά ισχυρή θέληση ή δεν είμαι αρκετά ήρεμος για να κάνω απλά διαλογισμό», είπε μεταξύ άλλων ο Zuckerberg και πρόσθεσε: «Πρέπει να βάλω τον εαυτό μου σε μια κατάσταση, όπου είναι δύσκολο να μην επικεντρωθώ σε αυτό το πράγμα. Μερικοί από τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι στην εταιρεία — το λένε με αγάπη — αλλά νομίζω ότι μερικές φορές αναφέρονται στην προσοχή μου, με αποκαλούν το Μάτι του Σάουρον».

Αυτό είναι το αγαπημένο του παρατσούκλι, το Μάτι του Σάουρον. Για όσους δεν έχουν εντρυφήσει στον κόσμο του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, ο Σάουρον ήταν ο κακός μάγος που με το μάτι του έβλεπε τα πάντα. Αντιπροσώπευε την διαφαινόμενη απειλή της επιρροής του Σκοτεινού Άρχοντα και ελάχιστοι μπορούσαν να αντέξουν το βασανιστικό βλέμμα του.

2

Οπότε δεν είμαστε σίγουροι ότι το «Eye of Sauron» μπορεί να θεωρηθεί πραγματικά ως κομπλιμέντο. Μάλλον κάτι δεν κατάλαβε καλά ο Mark Zuckerberg.