Η εξομολόγηση της Ναυσικάς στο Survivor: Ο εθισμένος στα ναρκωτικά πατέρας της και το μόντελινγκ (vid)

Newsroom
Η εξομολόγηση της Ναυσικάς στο Survivor: Ο εθισμένος στα ναρκωτικά πατέρας της και το μόντελινγκ (vid)
Στο χθεσινό Survivor, η Ναυσικά άνοιξε την καρδιά της για τα δύσκολα παιδικά της χρόνιας, αλλά και το πως ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ.

Μία εξομολόγηση της Ναυσικάς περιελάμβανε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, καθώς μίλησε τόσο για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που βίωσε λόγω του εθισμού του πατέρα της στα ναρκωτικά, όσο και την ενασχόλησή της με το μόντελινγκ.

«Αναγκάστηκα από μικρή να είμαι ανεξάρτητη. Εν τέλει δεν πήγα ποτέ Πανεπιστήμιο και συνέχισα να δουλεύω μετά τα 18 μου και σαν σερβιτόρα. Μου έγινε μια πρόταση από μια make up artist στο καφέ που δούλευα για να ασχοληθώ με το μόντελινγκ. Είχα τεράστια ανασφάλεια με τον εαυτό μου. Δεν πίστευα πως έχω τις αναλογίες και το ύψος για να γίνω μοντέλο», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στα όσα πέρασε όταν ήταν μικρότερη σε ηλικία, λέγοντας: «Όποιος με γνωρίζει τώρα και δεν ξέρει το παρελθόν μου πιστεύει ότι είμαι ένα άτομα το οποίο μεγάλωσε βασιλικά. Η πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα σε μία οικογένεια πολύ φτωχή. Αλλάζαμε συνεχώς σπίτι λόγω οικονομικών προβλημάτων και κάποια στιγμή αναγκαστήκαμε να μετακομίσουμε στη Δράμα, από όπου κατάγεται η μητέρα μου. Ενώ είχα πολύ μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά μου, ενώ εκείνος ήταν σχεδόν πάντα απών και λόγω της δουλειάς του και λόγω του εθισμού του στα ναρκωτικά. Έχω δει και έχω βιώσει καταστάσεις τις οποίες δεν μπορείς να ξεχάσεις εύκολα».