Να γιατί η οδοντόβουρτσα έχει διαφορετικό χρωματισμό: Το life hack που δεν γνωρίζαμε

Newsroom
Να γιατί η οδοντόβουρτσα έχει διαφορετικό χρωματισμό: Το life hack που δεν γνωρίζαμε
Όλοι κάνουμε αυτό το λάθος πριν βουρτσίσουμε τα δόντια μας.

Είναι από τις μικρές καθημερινές λεπτομέρειες που δεν γνωρίζουμε, που δεν δίνουμε ιδιαίτερη σημασία, αλλά να που υπάρχει πραγματικός λόγος, για τον οποίο βρίσκονται εκεί.

Όπως; Ο διαφορετικός χρωματισμός που έχουν οι τρίχες στην οδοντόβουρτσά μας. Δεν είναι μόνο για να είναι αρεστές σε εμάς και να διαλέγουμε οδοντόβουρτσα ανάλογα με το χρώμα που μας αρέσει. Υπάρχει λόγος που έχουν διαφορετικό χρωματισμό στο πάνω μέρος τους.

2

Αυτόν, μάς τον αποκαλύπτει μία TikToker, λέγοντας: «Το life hack που πιθανότατα δεν γνωρίζατε».

@jmac8781 stop wasting toothpaste#lifehack#todayyearsold#thingsyoudidntknow#didyouknow#toothbrushhack#hacks#lifelesson#over30#over40#over50#over60#over70 ♬ Taste It - Ikson

Όπως εξηγεί λοιπόν: «Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί η οδοντόβουρτσά σας έχει διαφορετικά χρώματα; Υπάρχει λόγος γι' αυτό. Το μικρότερο από τα χρώματα, στο επάνω μέρος, είναι για να σάς δείξει πόση οδοντόκρεμα πρέπει πραγματικά να χρησιμοποιείτε».

2

Όλοι φαίνεται πως κάνουμε αυτό το λάθος. Απλώνουμε οδοντόκρεμα παντού, κατά μήκος της οδοντόβουρτσας, ωστόσο η TikToker μάς λέει: «Στην πραγματικότητα δεν πρέπει να βάζεις την οδοντόκρεμα σε όλη την επιφάνεια της βούρτσας»!

Η Jess μας δείχνει μάλιστα την ποσότητα που πρέπει να βάζουμε και είναι ανάλογη με αυτή που χρησιμοποιείται στις ηλεκτρονικές οδοντόβουρτσες.