Έπιασε τον σύντροφό της να επισκέπτεται strip club και λέει πως πήρε την τέλεια εκδίκηση (vid)

Newsroom
Έπιασε τον σύντροφό της να επισκέπτεται strip club και λέει πως πήρε την τέλεια εκδίκηση (vid)
H 40χρονη μητέρα δύο παιδιών ανακάλυψε πως ο σύντροφός της επισκέπτεται κρυφά stripe clubs και αποφάσισε να τον ακολουθήσει.

Την καλύτερη, ίσως, εκδίκηση, πήρε μία 40χρονη στις ΗΠΑ από τον σύντροφό της που ήταν συχνός πελάτης σε strip clubs, σύμφωνα με το video που ανέβασε στο TikTok.

Η Missy Peterson έχοντας αντιληφθεί τα... παραστρατήματα του αγαπημένου της, αποφάσισε να τον παρακολουθήσει και έτσι του έβαλε ένα tracker στο αυτοκίνητό του, ανακαλύπτοντας πως πήγαινε σε ένα συγκεκριμένο στο Laguna Beach της Καλιφόρνια.

Λίγο αργότερα ισχυρίζεται πως έφτασε και εκείνη εκεί, όμως επισκέφτηκε τα καμαρίνια και ζήτησε μία χάρη από τις κοπέλες που εργάζονταν εκεί: να βγει και να χορέψει εκεί στην πίστα. Σύμφωνα με την ίδια πάντα, δέχθηκαν, της έμαθαν στα γρήγορα τα... βασικά και λίγο αργότερα έκανε την εμφάνισή της.

Αμέσως του πήγε στον σύντροφό της, του ψιθύρισε στο αυτί να απολαύσει το σόου και στη συνέχεια άρχισε να χορεύει σε σχεδόν όλους τους άνδρες που βρίσκονταν στο κατάστημα, βγάζοντας αρκετά δολάρια.

Φυσικά όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, η σχέση τους δεν συνεχίστηκε, όμως δεν είναι λίγοι εκείνοι που στα σχόλια της ανάρτησης δεν πιστεύουν και τόσο τη συγκεκριμένη ιστορία, καθώς δεν μπορεί να ανέβει οποισδήποτε σε μία πίστα ενός strip club για να χορέψει.

Και δεν έχουν άδικο...

@missypetersonofficial At least I made $$ 😂🤣. #fyp #TheAdamProject #TurboTaxAlphorn #fbiagent #exboyfriend #dontbelieveit ♬ Crazy - Patsy Cline