Με δυο δικηγόρους στον ανακριτή την Δευτέρα η Ρούλα Πισπιρίγκου: Επανέλαβε πως δεν γνωρίζει τι είναι η κεταμίνη

Newsroom
Με δυο δικηγόρους στον ανακριτή την Δευτέρα η Ρούλα Πισπιρίγκου: Επανέλαβε πως δεν γνωρίζει τι είναι η κεταμίνη
Δύο θα είναι οι δικηγόροι στο πλευρό της Ρούλας Πισπιρίγκου την Δευτέρα (4/4).

Την πρώτη συνάντηση του με την 33χρονη κρατούμενη στην ΓΑΔΑ έχει ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Ζάρδας που έλαβε εντολή από την 18η Τακτική Ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας, να υπερασπιστεί την κατηγορουμένη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η δικαστική λειτουργός όρισε νέο συνήγορο στην 33χρονη μητέρα της Τζωρτζίνας, καθώς χθες το βράδυ η κατηγορουμένη βρέθηκε χωρίς εκπροσώπηση μετά την παραίτηση και του δεύτερου συνηγόρου που είχε αναλάβει να την υπερασπιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ζάρδας παρέλαβε ήδη την δικογραφία για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της γυναίκας που του ανατέθηκε η υπεράσπιση της και εφόσον και η ίδια η 33χρονη τον αποδεχθεί θα συνεργαστεί μαζί της ώστε να είναι έτοιμη την Δευτέρα το μεσημέρι να προσέλθει στην ανακρίτρια για να απολογηθεί.

Με δυο δικηγόρους στην ανακρίτρια

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, μαζί με τον κ. Ζάρδα την υπεράσπισή της αναμένεται να αναλάβει και ο δικηγόρος από την Θεσσαλονίκη, Όθωνας Παπαδόπουλος, μετά από αίτημα της οικογένειάς της.

Κατά την συνάντηση του Κ. Ζάρδα με την κατηγορούμενη, ο δικηγόρος ζήτησε να μάθει αν όντως ισχύουν οι ισχυρισμοί της μητέρας και της αδερφής της ότι την έχουν χτυπήσει, ενώ ο ίδιος δεν είδε μώλωπες.

Άλλωστε είναι κάτι για το οποίο εξέδωσε ανακοίνωση η ΕΛ.ΑΣ, διαψεύδοντάς το.

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, η κατηγορούμενη επανέλαβε ότι δεν γνωρίζει τι είναι η κεταμίνη και αρνείται κατηγορηματικά ότι σκότωσε την εννεάχρονη Τζωρτζίνα.